• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İyi Parti'nin paneline damga vuran fotoğraf! "İsa Mesih zuhur etti"

Yeniakit Publisher
2020-01-19 07:29:00 - 2020-01-19 10:47:03
İyi Parti'nin paneline damga vuran fotoğraf! "İsa Mesih zuhur etti"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nun Kanal İstanbul panelinde bir gazeteye bakarak güldükleri anları yansıtan fotoğraf dikkat çekti. Üçlünün güldükleri haberin ise Gelecek Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığı'na İsa Mesih Şahin'in atanması olduğu ortaya çıktı.

İyi Parti'nin, Genel Başkan Meral Akşener'in katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlediği "Kanal İstanbul Projesi Ve Ardındaki Gerçekler" paneline İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu'yla birlikte geldi

3 ismin gülmeleri dikkat çekti

Ancak panel başlamadan önce İmamoğlu ve Akşener'in yan yana oturdukları sırada İstanbul'da yayınlanan bir yerel gazeteye birlikte bakarak gülmeleri dikkat çekti. İki siyasetçiyi ve Dilek İmamoğlu'nu gülümseten haber ise Ahmet Davutoğlu'nun bir açıklaması ile ilgiliydi.

Bir gazetenin arka sayfasında yer alan haberde, Davutoğlu'nun partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na atanan İsa Mesih Şahin'e mazbatasını verirken yaptığı esprili açıklama yer alıyordu. Davutoğlu bu açıklamasında, "İstanbul'u genç bir arkadaşımıza, 37 yaşında İsa Mesih Şahin kardeşime emanet ettik. İstişareler neticesinde böyle bir karar aldık. İsa Mesih zuhur etti" demişti. Akşener'i ve İmamoğlu ailesi açıklamayı okuyup espriye birlikte güldüler.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Barış pınarı

Tüm oç ler toplanmışşşş... Hele şunların sıfatına bak. İpne tayfaaaa

H.Y.E

Davutoglu partisini kurali surada ne oldu Allahaskina.Ne zaman kanki oluverdiler hemen?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23