İşgalci İsrail ordusu, Refah kentinde yine BM okuluna saldırı düzenledi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti.
Teröristlerin Gazze'ye yönelik kanlı saldırıları devam ediyor.
Daha önce de okul ve hastane vuran İsrail ordusu, bu sabah saatlerinde Refah kentinde sığınmacıların bulunduğu Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'na ait bir okula terör saldırısı düzenledi.
Saldırıda ilk belirlemelere göre 17 kişi şehid oldu. Saldırıda onlarca kişi de yaralandı.
İsrail, 7 Temmuz'da hava ve denizden saldırmaya başladığı Gazze'yi, 17 Temmuz'dan itibaren de karadan vurmaya başlamıştı. Soykırımcı İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehid olanların sayısının bin 700’ü aştı. Saldırılarda yaralananların sayısı ise 10 bine yaklaştı.
İsrail ordusu ise Gazze'ye yönelik saldırılarında bugüne kadar 64 askerinin öldüğünü, 400'ünün yaralandığını açıkladı.