• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hulusi Akar şamarladı, Oda TV salağa yattı

Yeniakit Publisher
2021-02-26 15:43:00 -
Hulusi Akar şamarladı, Oda TV salağa yattı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gara’daki PKK katliamıyla ilgili, “Gara'daki PKK'nın caniliğini, alçaklığını herkes görmeli. Fakat içimizdeki ve dışarıdaki bazı gafil ve hainler bu gerçeği görmemekte ısrar ediyor. AB 'insan hakları' diyor. Gara'da şehit edilen masum vatandaşlarımızın yaşam hakkı ne olacak?” açıklaması yaptı. Tetikçi Oda TV, Bakan Akar’ın sözlerinin hedefini anlamamış gibi yaptı, açıkça salağa yattı.

Caniliğe Türkiye genelinde büyük tepki gösterilirken, CHP'nin müttefiki HDP, terör örgütü PKK'yı aklamak için esirleri Türkiye'nin öldürdüğü yalanını ortaya attı.

Konuya dair açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Gara'daki PKK'nın caniliğini, alçaklığını herkes görmeli. Fakat içimizdeki ve dışarıdaki bazı gafil ve hainler bu gerçeği görmemekte ısrar ediyor. AB 'insan hakları' diyor. Gara'da şehit edilen masum vatandaşlarımızın yaşam hakkı ne olacak? Demokrasi havarileri artık ikiyüzlülüğü bırakmalı" dedi.

Karanlık Oda salağa yattı

CHP yandaşı tetikçi Oda TV de Hulusi Akar'ın sözlerini anlamazdan gelerek muhatabının kim olduğunu sorguladı. Oda TV yaptığı haberde, "Hulusi Akar'ın hedefinde kim var" ifadesini kullanarak adeta salağa yattı.

İşte o haber:


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Emekli vatandaş

Sayın akar çok merak ettim siz 15 temmuzun tam ortasında idiniz ama düze çıkmayı başardınız, kendinizi sorumluluk mevkiinde görmediniz ve 15 temmuzla ilgili bilginize baş vuruldu siz komisyonu takmadınız kendinizi devletin üstünde gördünüz. Bu gücü nereden alıyorsunuz izah eder misiniz? Siz mi yoksa devlet mi? Yoksa şahsa has kanun mu var?

asim keskin

Ey akit sizinve bazilarinin dedigi gibi "Skandal" demedi. ne dedi "Gafil ve Hainler" dedi..bakin, skandal ile hain arasindaki farki anlayabilecek kapasite varmi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23