• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Her şeye maydanoz, her projeye karşılar! Vatandaşın yaşam hakkı yok mu?

Yeniakit Publisher
2024-07-25 19:13:00 -
Her şeye maydanoz, her projeye karşılar! Vatandaşın yaşam hakkı yok mu?

Vatandaş yararına yapılan her projenin karşısında duran, LGBT’li sapkınların yürüyüşüne, sokaktaki çocukların başıboş köpekler tarafından parçalanmasına destek olan sözde yaşam savunucuları, Arnavutköy Belediyesi’nin köpek toplamasını belediye önünde toplanarak protesto etti.

Siyonist İsrail’in katlettiği binlerce masum can için ses etmeyen, LGBT’li sapkınları destekleyen, vatandaşın yararına yapılan her projeye karşı çıkan sözde hayvan savunucuları, sokaktaki başıboş köpeklerin toplatılmasına karşı eylem başlattı. 

Çocukların yaşam hakkı yok mu?

Başıboş köpeklerin parçaladığı çocuk bedenlerini görmezden gelerek insana yaşam hakkı tanımayan sözde yaşam savunucuları, İstanbul’da Arnavutköy Belediyesi’nin barınağa aldığı başıboş sokak köpeği için protesto başlattı.  

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Milli bekâ

Bu azgın azınlık iyice azdı çok sıkıldık artık gereken neyse devlet gereğini yapmalı bunların başı boşluğunu mu çekecek bu millet yeter. Vatandaş olarak endişeliyiz.

Talib Ağbi

Suçu kendinizde arayın. CHP ve DEM'e oy verdiniz, şimdide böyle sürünmeyi kendiniz seçtiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23