• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'da Yasin Öztekin ile yollar ayrılıyor

Yeniakit Publisher
2016-11-02 07:08:00 -
Galatasaray'da Yasin Öztekin ile yollar ayrılıyor

Adanaspor karşılaşmasında kenara alındığı için öfkelenen Yasin’in, Riekerink’e hakaret ettiği, yardımcı antrenör Ayhan Akman’ın ise Yasin’e sert çıktığı öğrenildi

Galatasaray'da Yasin Öztekin krizi büyüyor. Adanaspor maçında oyundan çıktıktan sonra formasını çıkartıp yere atan ve kendisini kenara alan teknik heyete tepki gösteren Yasin'in antrenör Ayhan Akman ile yaşadığı tartışmanın perde arkası aralandı. Yasin'in oyundan alınınca, teknik direktör Riekerink'e hakaret ettiği ve buna sinirlenen Ayhan Akman'ın ise, "Hocaya hakaret edemezsin..." diyerek Yasin'i sert bir dille uyardığı ve ikilinin bu yüzden tartıştığı öğrenildi. Takım arkadaşlarından ayrı çalışmalarına devam eden Yasin Öztekin'in kadro dışı kalması nedeniyle büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi.

YOLLAR AYRILIYOR!
Galatasaray yönetiminin kadro dışı cezasının sürmesi yönünde karar alması durumunda Yasin Öztekin, sarı-kırmızılı formaya veda etmeye hazırlanıyor. Tecrübeli kanat oyuncusunun Galatasaray'dan devre arasında ayrılabileceği, yönetimin ise Hollandalı teknik adama hakaret eden Yasin için geri adım atmayı düşünmediği gelen haberler arasında.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23