• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe-Zenit maçına doğru

Yeniakit Publisher
2019-02-11 19:19:42 -
Fenerbahçe-Zenit maçına doğru

Zenit Teknik Direktörü Semak: "Fenerbahçe de bu maçlarda olmasını istedikleri oyuncuları UEFA listesine dahil edemedi. Onlarla benzer bir durumumuz var"


İSTANBUL (AA) - Zenit Teknik Direktörü Sergei Semak, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe maçında en iyi mücadelelerini sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Rusya temsilcisinin teknik direktörü Semak ile futbolcusu Branislav Ivanovic katıldı.

Semak, 2 aydır resmi maç yapmamalarının kendi adlarına bir eksi olduğunu anlatarak, "Mücadele edeceğiz. Her maç yeni bir hikaye. Takımımız iyi durumda. Yeni oyuncularımız da geldi. Yarın neler yapacağız, onu sahada göreceğiz. Tabii ki bu mücadeleye hazırlıklıyız." dedi.

Fenerbahçe'nin çok iyi bir taraftarı olduğunu aktaran Semak, "Taraftarların oluşturduğu ortamdan zevk almak lazım. Taraftarlar ne kadar fazla olursa o kadar iyidir bizler için. Taraftarların oluşturduğu ortam bile çok ilham verici oluyor." diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

UEFA listesine bazı futbolcuları dahil edemediklerini belirten Semak, "Fenerbahçe'nin de durumu çok farklı değil. Onlar da bu maçlarda olmasını istedikleri oyuncuları UEFA listesine dahil edemedi. Onlarla benzer bir durumumuz var." diyerek sözlerini tamamladı.

Zenit'in Sırp savunmacısı Ivanovic de zorlu bir maçın kendilerini beklediği vurgulayarak, "Fenerbahçe iyi bir takım. Hiç şüphesiz zor bir karşılaşma olacak. Biz 2 aydır resmi maç yapmadık. Bu bir eksi olarak gözükebilir ancak maça başladığımız zaman artık bunları göz önünde bulundurmayacağız. Fenerbahçe karşısında iki maçta da en iyi futbolumuzu göstereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.


- Zenit hazırlıklarını tamamladı


Zenit, karşılaşma öncesi son çalışmasını yaptı.

Teknik direktör Semak yönetimindeki Rus ekibi, maçın oynanacağı Ülker Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.


x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23