• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erzurumspor'dan açıklama: Beşiktaş'tan çekinmiyoruz

Yeniakit Publisher
2018-08-14 22:39:00 -
Erzurumspor'dan açıklama: Beşiktaş'tan çekinmiyoruz

Süper Lig'in ilk haftasında Atiker Konyaspor'a 3-2 mağlup olan Erzurumspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Süper Ligin 2. haftasında Beşiktaş'la yapacakları maça ilişkin, "Biz gücümüzü ve haddimizi bildiğimiz gibi rakibin de gücünü biliyoruz. Önceden de söyledim, kimseden çekinmiyoruz, maçı kazanmak için oynayacağız." dedi.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, Beşiktaş maçının takım ve Erzurum için çok önemli olduğunu söyledi.

"BÜYÜK BİR TAKIMI AĞIRLAYACAĞIZ"

Altıparmak, Erzurum'un uzun zaman sonra Süper Ligde temsil edildiğini anımsatarak, "Süper Ligde kendi evimizde büyük bir takımı ağırlayacağız." ifadesini kullandı.

"GÜCÜMÜZÜ VE HADDİMİZİ BİLİYORUZ"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ligde ilk maçı Atiker Konyaspor ile yaptıklarını ve istedikleri sonuca ulaşamadıklarını ifade eden Altıparmak, "Özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi oynadık ve maçı kazanabileceğimiz pozisyonlar yakaladık. 2-0'dan geri geldik ama 3-2 mağlup olduk. Bu hafta ligde taraflı tarafsız hatta Avrupa'nın bile kabul ettiği kadrolardan birine karşı oynayacağız. Biz gücümüzü ve haddimizi bildiğimiz gibi rakibin de gücünü biliyoruz. Önceden de söyledim, kimseden çekinmiyoruz, maçı kazanmak için oynayacağız." diye konuştu.

"RAKİBİN İYİ KÖTÜ YANLARINI BİLİYORUZ"

"Rakibin iyi kötü yanlarını biliyoruz ama önemli olan bizim sahada ne yapacağımız. Beşiktaş maçını kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Antrenmanlarda çalıştığımız her şeyi hafta sonu uygulayacağız. Burada bizim kadar taraftarlarımıza da büyük bir iş düşüyor. Hem Türkiye'ye vereceğimiz mesaj hem de statta verecekleri katkı bizim için çok önemli."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23