Özgür Gündem gazetesi yazarı Erol Katırcıoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'tek ihtimal erken seçim' açıklamasının ardından skandal bir twit attı.
Bugün gerçekleşen Davutoğlu-Kılıçdaroğlu görüşmesinden koalisyon sonucu çıkmaması ve Davutoğlu'nun 'tek ihtimal erken seçim açıklaması' sonrası malum kesimler içlerindeki kini dökmeye ve öfkelerini kusmaya başladı.
Today's Zaman yazarı Sevgi Akarçeşme'nin darbe imasından bulunarak attığı "İslamcılar seçimle gelir, ama seçimle gitmez argümanını ispatladığın için teşekkürler AKP" twitinden sonra Özgür Gündem gazetesi yazarı Prof. Dr. Erol Katırcıoğlu da benzer bir twite imza attı.
'BU PARTİYİ AL AŞAĞI ETMEK GEREK'
Katırcıoğlu, "Anlaşılan AKP düzgün bir biçimde iktidarı bırakmayacak. Bu durumda yeni ve yaratıcı eylem biçimleri bularak bu partiyi al aşağı etmek gerek" şeklinde skandal ifadeler kullandı.
İşte o twit:
