• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emekçiler 24 Haziran'da ne diyecek?

Yeniakit Publisher
2018-06-12 08:58:00 -
Emekçiler 24 Haziran'da ne diyecek?

Seçimlere sayılı günler kala STK’lardan da değerlendirmeler gelmeye devam ediyor... Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, “Seçimlerde Türkiye’nin geleceği oylanacak. Ülkemizin birliği ve milletimizin huzuru her şehrin üzerindedir. Tercihimiz sözünün eri Erdoğan’dır” dedi.

24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçiminde Türkiye’nin geleceğinin oylanacağının farkında olduklarını belirten Memur Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, “Her şey bir yana bu ülkenin geleceği biz çalışanların da öncelikli meselesidir” diye konuştu. 

SÖZÜNÜN ERİ ERDOĞAN’DIRMemur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, ülkenin geleceğinin herkes kadar memurların da önceliği olduğunu, ülkemizin birliği, beraberliği, devletimizin bekası, milletimizin huzurunun tüm beklentilerinin kat be kat üzerinde olduğunu söyledi. Toplu sözleşmenin AK Parti iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı zamanında elde edildiğini söyleyen Memiş, “Türkiye’de memurlar için toplu sözleşme hakkını aldığımız kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yüz binlerce sözleşmelimizin memur kadrosuna geçiş müjdesini aldığımız kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ek göstergeden yıpranma payına, lisans tamamlamadan çalışma şartlarındaki iyileştirmelere ne dediyse yaptığını, yapacağını bildiğimiz sözünün eri Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi. 

MESELE TÜRKİYE İSE GERİSİ TEFERRUAT

Memur-Sen olarak hak arama yolunda parasal menfaatleri önceleyen bir sendikacılık yapmadıklarını belirten Memiş, “Her şey bir yana bu ülkenin geleceği herkes kadar biz memurların da öncelikli meselesidir. Ülkemizin birliği, beraberliği, devletimizin bekası, milletimizin huzuru tüm beklentilerimizin kat be kat üzerindedir. 1 milyon üyesi, emekli olanları, aileleri ile birlikte 10 milyona yakın Memur-Sen sevdalısı olarak yıllardır ekmeğini yediğimiz bu topraklarda kutsal bildiğimiz alın terimizle ve var gücümüzle hizmet etmeye devam diyoruz. Açıkça ifade edelim; mesele Türkiye ise gerisi teferruattır” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Türkiye’nin, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kendi dinamikleri sayesinde tamamen bağımsız hareket eden bir ülke çabasında olduğunu dile getiren Metin Memiş, “Artık IMF’yi Türkiye’den silkeleyip geldiği yere fırlatmış, Avrupa ve Amerika’dan icazet almayı kesip atmış, sömürgeci ülkelerin mazlum coğrafyalardaki istilasına ‘Hayır’ diye bağırabilen etkin bir Türkiye olmuştur” şeklinde konuştu.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23