• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doktorlar Şenol Güneş'i uyardı!

Yeniakit Publisher
2018-07-17 19:37:00 -
Doktorlar Şenol Güneş'i uyardı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta doktorlar, Gökhan Töre'nin sakatlığının nüksetmemesi için teknik direktör Şenol Güneş'e uyarıda bulundu.

Beşiktaş'ta Gökhan Töre peş peşe ciddi sakatlıklar yaşamıştı. İki kere kıkırdak ameliyatı geçiren yıldız futbolcu, ağır operasyonlar geçirmişti. Taraftarın yolunu gözlediği Gökhan Töre, yeni sezon öncesi yavaş yavaş sahalara dönmeye hazırlanırken, 26 yaşındaki futbolcuyla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Yeniden Siyah-Beyazlı taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanan ve iyi bir kamp dönemi geçiren Gökhan Töre'nin durumunun yine de kritik olduğu öğrenildi. Doktorların uyarısını dikkate alan teknik direktör Şenol Güneş, fazla yükleme yaptırmıyor.

"3 MAÇ OYNARSAN 1 MAÇ DİNLEN"

Sakatlığın nüksetmemesi için adeta yıldız futbolcunun üzerine titreyen Şenol Güneş, yoğun maç programında arka arkaya oynarsa belli bir süre Töre'yi dinlendirecek. Öğrencisiyle bir görüşme gerçekleştiren Şenol Güneş'in "Senden çok memnunum, futbol azmin ve iştahın beni mutlu ediyor. Fakat dizine fazla yükleme yapmayalım. Temkinli olmakta fayda var, seni bir daha kaybedemem. 3 maç oynarsan 1 maç dinlenmen gerekiyor. Doktorların da bu yönde uyarıları var" dediği öğrenildi.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

(Gökhan Töre)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23