• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepki gösterdiği Ahmet Davutoğlu'nun adresi belli oldu

Yeniakit Publisher
2019-12-07 17:47:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepki gösterdiği Ahmet Davutoğlu'nun adresi belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şehir Üniversitesi ile ilgili tepki gösterdiği Ahmet Davutoğlu'nun yeni partisinin genel merkez binası için Ankara Çankaya'da 4 katlı bir bina kiraladığı ve binada tadilat çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'den istifa ettikten sonra başlattığı yeni parti çalışmaları devam ediyor.

Davutoğlu'nun yeni partisini yıl sonuna kadar ilan etmesi beklenirken, Kurucular Kurulu'nu oluşturmak için son çalışmalarını yapıyor. Davutoğlu'nun ekibinin partinin genel merkez binasının da belli olduğu ifade edildi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Genel merkez binası belli oldu

Yeniçağ gazetesinin haberine göre, Ahmet Davutoğlu bir yandan yeni partiye katmak istediği isimlerle görüşmelerini sürdürürken, diğer yandan ise partinin genel merkez binası için çalışmalarını sürdürüyor.

Davutoğlu'nun ekibinin Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binayı partinin genel merkezi olması için kiraladığı öğrenildi.

Bina içinde tadilat çalışmaları sürerken, tadilatın partinin açıklanmasından önce tamamlanması hedefleniyor.

Erdoğan, Davutoğlu için ne demişti 

Şehir üniversitesi ile ilgili yürütülen algı operayonlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, "Şehir Üniversitesi'nin tahsisini Başbakanlığım döneminde yapan benim. Daha sonrasında malum zat Başbakan olunca bu tahsisi Şehir Üniversitesi'ne mülkiyet devrine dönüştürmüştür. Hiçbir üniversitenin daha önce mülkiyet devri olmamıştır. Öksüz ve yetimin hakkını orada gözetmeksizin devir gerçekleştirdiler." ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yakışıyor

Ak Partililerin birbirlerini suçlamaları bile ak seçmeni uyandıramıyor. İnşallah bu açlık uyandırır.

Ali

Reis bu dünyanın düzeni bu ekmek verenin elini kaparlar.davutoğlu senin sayende adam oldu şimdi yaptığına bak.mrk etme çok sürmez diğeri gibi konya CHP vekili olur biter gider
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23