• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu iş onların işi

Yeniakit Publisher
2016-02-18 12:36:00 - 2016-02-18 12:46:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu iş onların işi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaret ettiği Genelkurmay Başkanlığı'!ndan Ankara'daki terör saldırısına yönelik önemli, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "14 kişi gözaltına alındı, gerisi de gelecek. Bu iş PKK ve PYD'ye ait" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Karargahı'nda Ankara saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Gerek PKK gerekse PYD'nin her ne kadar başında olanlar bu işin kendileriyle alakalı olmadığını söylüyorlarsa da, bu iş son olarak İçişleri Bakanlığımızın da tüm istihbarat örgütlerimizin de elde ettiği bilgiler, belgelerle bunlara ait olduğu ortaya çıkmış vaziyettedir.

Zincir sökülmeye başlamıştır, 14 kişi göz altındadır. Benim kesinlikle şu anda tahminim 14, bu 14 ile kalmayacak, bunun gerisi de gelecektir. Çünkü bu işin uzantılarının içeride ve dışarıda olduğu görülmüştür, görülmektedir.

Bu olay şunu göstermiştir, Türkiye'de son dönemde cereyan eden terör eylemleri karşısındaki operasyonlarımız ciddi manada neticesini vermektedir. Bu aldığımız neticeler özellikle ülkemizde, ağırlıklı olarak bölge halkında olumlu neticeler vermektedir." dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23