• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca'dan sahte peygamber 'İskender Evrenesoğlu'nun cenazesine tepki!

Yeniakit Publisher
2019-12-05 13:44:00 - 2019-12-05 13:54:57
Cübbeli Ahmet Hoca'dan sahte peygamber 'İskender Evrenesoğlu'nun cenazesine tepki!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, geçtiğimiz günlerde ölen sahte peygamber İskender Evrenesoğlu’nun cenaze namazının kılınmasına tepki gösterdi. Ünlü "Mümkünse oraya adam gömmemek lazım" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, sahte peygamber İskender Evrenesoğlu’nun binlerce kişinin katılımıyla cenaze namazının kılınmasına tepki gösterdi.

Ünlü şu ifadelerini kullandı;

 “Peygamberim diyenin cenaze namazına 3 bin kişi katılıyorsa, Allah’ım diyenin 30 bin kişi filan katılabilir. Evrenesoğlu’nun ruh hali bozuk olabilir, psikoloji bozuk olabilir, adam cinlenmiş olabilir. Vahiy geliyor iddiası adamı şirke düşürür, kafir eder. Resulullah (SAV) Resullerin sonuncusu değildir’ demek insanı kafir eder. Hal böyle olunca bu kendi ameliyle Allah’a gitti. 3 bin kişi cenaze namazına nasıl katılabilir. Ben peygamberim diyen bir insanın cenaze namazı kılınır mı? Ben Resulum bana vahiy geliyor. Ben mehdiyim Allah’ın adına yemin ettirme durumu olan bir adamın cenaze namazı kılınmaz. Mezar almaya çalışıyorlar şefaatini dilemek için. Onun gömüldüğü mezardan kaçmak lazım. Mümkünse oraya adam gömmemek lazım. Belediye doğru bir hareket yapmış. Mezar alımını engellemiş. Zaten Amerika’da yaşayıp da buraya getirilmesi de ayrı bir proje”  

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serdar

cübbeli doğruları konuşmuş.

al birini,vur ötekine.islama ondan daha fazla zarar veriyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23