• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’den ihraç edilen isimden çok konuşulacak sözler! Partisini bombaladı, yeni partiyi açıkladı

Yeniakit Publisher
2019-12-08 17:29:00 -
CHP’den ihraç edilen isimden çok konuşulacak sözler! Partisini bombaladı, yeni partiyi açıkladı

CHP'den ihraç edilen Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, yeni parti çalışmalarıyla ilgili olarak dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, Kırıkkale’de bir otelde düzenlediği basın toplantısında yeni parti oluşumunun 3 ay önce başladığını belirterek, ilkelerine ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Teröre bulaşmamış bir yapıyla siyaset yapacaklarını kaydeden Yılmaz, “Oluşumumuz 3 ay önce başladı. Siyasetin tam merkezinde bir oluşumdur. Türkiye’de ülkesini ve halkını kendi canından daha kıymetli görenlerin oluşumudur. O nedenle biz buradayız, o nedenle hepimiz burada. Böyle gidecek bu oluşum. Burada bizim kırmızı çizgilerimiz var. Öncelikle ülkesiyle sorunu olmayacak bu oluşumda olanların. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bayrağıyla sorunu olmayacak, Türk bayrağıyla, Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağıyla bir sorunu olmayacak. Üniter yapımızla bir sorunu olmayacak. Teröre bulaşmamış olacak. Her ne suretle olursa olsun alt kimlik siyaseti yapmayacaklar” dedi.

“Bu muhalefetten Türkiye’ye hiçbir zaman alternatif muhalefet olamaz"

CHP için "kurgulu kukla muhalefet” nitelemesi yapan Yılmaz, “Bu muhalefetten Türkiye’ye hiçbir zaman alternatif muhalefet olamaz. İş böyle olunca bizlere görevler düşüyor. Bizim ülkemiz için sorumluluğumuz var. Bütün bilgi birikimimizi, tecrübemizi, ülke sevdamızı toparlayıp sizlerin huzuruna çıkmak ve yeni oluşumun fitilini ateşlemek istiyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cevdet

Akit'i okuyunca nedendir bilinmez sövesim geliyor.

TARIK

Akit biraz omurgalı ol! Bu adam Türkçe ezanı savunuyor diye atıldı CHP’den.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23