• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ceren'in katilinden korkunç sözler!

Yeniakit Publisher
2019-12-05 10:55:00 -
Ceren'in katilinden korkunç sözler!

Ordu'da Ceren Özdemir'i bıçaklayarak öldüren cezaevi firarisi Özgür Arduç, "Yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım" dedi.

2005 yılında küçük bir çocuğu öldürdükten sonra tutuklanan Özgür Arduç, tutuklanarak hapse gönderildi. Buradaki cezasının sonunda izne gönderilen katil, hırsızlık yaparken yakalandı ve tekrar cezaevine gönderildi. Tekrar izne çıkarılan Arduç, bu kez Ceren Özdemir'i vahşice katletti.

Katil zanlısının ifadesinde kullandığı sözler, ne derece sapık ve tehlikeli doluğunu gözler önüne serdi.

"Bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım."

Dün gece boyunca sorgusu süren zanlı, hapisten çıktığı zaman kafasında birilerini öldürmek olduğunu söyledi. Gözüne birilerini kestirerek "Bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım." ifadelerini kullandı.

"Fırsat bulduğumda öldürdüm"

Önce kapüşonlu mont alan zanlı, silah bulamayınca bıçak alıyor. Zanlı, “Zıpkın almayı düşündüm. Ceren’i gözüme kestirdim, biraz takip ettim. Karşıma yaşlı adam çıktı, büfeye attım kendimi. Takip etmeye devam ettim, fırsat bulduğumda öldürdüm.” ifadesinde bulundu.

"Yeni avlar aradım, fırsatını bulamadım"

Cani katil Arduç, ifadesinde Ceren’i öldürdükten sonra “Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım.” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Barboros

"Sizin için kısasta hayat vardır" Ayeti kerime meali.. İdam cezasını kaldıranların ne kadar kötü, tehlikeli, yoplum zararına bir iş yaptıkları böyle olaylarla açık seçik anlaşılıyor. Onların kulakları çınlasın......!

Karamanlı

Katiller pislikler puştlar korunuyor kardeşim bu memlekette... adamlar bir de izne çıkıyor, sorsan hakları var denir. Eskişehir’de öldürülen Kadın kaç kere emniyete savcılığa başvuruyor, emniyet polis görevini yapmıyor. Vatandaşı korumayan devlet ite puşta sahip çıkıyor. Adalet bakanının bile adalet ten şikayet ettiği memleket olur mu? Bilerek yapılıyor, bunca tedbirsizlikte kasıt aranmalıdır. Hala da af için uğraşanlar var.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23