Altıeylül Belediyespor’un başarılı sporcusu İrem Korkmaz, Bosna Hersek’te yapılan Dünya Şampiyonası’nda Bronz madalya ile Milli gururumuz oldu.
Geçtiğimiz haftalarda Gürcistan 'ın Tiflis kentinde yapılan 45 ülkeden 305 sporcunun katıldığı AVRUPA GENÇLİK OYUNLARI (EYOF) 2015 Judo Müsabakalarının 3 üncü gününde Altıeylül Belediyespor kulübü sporcumuz İrem Korkmaz (52 kg) 3. oldu, ülkemize bronz madalya ile döndü.
İrem Korkmaz, Ümitler Türkiye Şampiyonası’nda Şampiyon olup milli takım yolunu tuttu. Bu yıl 22. kez düzenlenen Nazım Canca Ümitler Avrupa Kupasında Bayanlarda Şampiyon olan İrem Korkmaz (52 kg) , Romanya 'nın Cluj kentinde yapılan Ümitler Avrupa Kupası’nda bu başarısını altın madalya alarak devam ettirdi. Hemen ardından 5 Ağustos’ta Bosna Hersek 'in Sarajova kentinde 59 ülkeden 477 sporcunun katıldığı Ümitler Dünya Judo Şampiyonası 'na katılan sporcumuz şampiyonanın ikinci günü verdiği zorlu mücadelelerin ardından 3. olarak Milli Gururumuz oldu.
İrem Korkmaz bu yıl Türkiye'de 1 altın madalya, Uluslararası platformda ise, 3 altın ile 3 bronz madalya alarak Altıeylül Belediyespor’un ve ülkemizin Milli Gururu oldu.
