• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Benzin ve motorin fiyatları büyük indirim!

2022-03-13 14:09:45
Benzin ve motorin fiyatları büyük indirim!

Rusya Ukrayna Savaşı ile brent petrol varil fiyatının serbest piyasada 130 doları aşması sonrası benzin ve motorin başta olmak üzere tüm dünyada akaryakıt fiyatları rekor düzeye yükselmişti. Petrol fiyatlarının tekrar 110 dolarlı seviyelere gelmesiyle beraber benzin ve motorin tarafında indirim beklentisi oluştu.

#1
Foto - Benzin ve motorin fiyatları büyük indirim!

Rusya Ukrayna Savaşı nedeniyle küresel piyasalarda artan petrol fiyatları sebebiyle akaryakıta üst üste gelen zamların ardından bir indirim müjdesi geldi. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre Pazartesi gece yarısından itibaren motorin ve benzin fiyatlarına indirim gelebilir.

#2
Foto - Benzin ve motorin fiyatları büyük indirim!

Benzin ve motorine indirim bekleniyor Rusya Ukrayna krizinde sorunun diplomasi yoluyla çözülmesi için atılan adımlar ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İran ve Venezuela'nın petrol arzına katkı sağlayacağı haberleri ile brent petrol 13,5 yılın zirvesi olan 133 dolardan 112 dolara çekildi. Bununla beraber tüm dünyada rekor kıran benzin ve motorin fiyatları için indirim beklentisi oluştu.

#3
Foto - Benzin ve motorin fiyatları büyük indirim!

Benzin ve motorin indirimi pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olacak Üst üste gelen benzin ve motorin zamları sonrası akaryakıtta bu kez indirim bekleniyor. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere hem benzin hem de motorinde indirim yapılması bekleniyor. Küresel piyasalarda petrol fiyatlarını etkileyecek bir gelişme yaşanmaması durumunda motorin fiyatında 2 lira 38 kuruş indirim gerçekleşmesi bekleniyor. Motorin fiyatı 20 tl'nin altına inecek Yapılacak indirim ile motorin fiyatları 20 liranın altına gerileyecek. Hafta içerisinde benzinde de indirim beklentisi olduğu ama henüz rakamın netleşmediği ifade edildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23