• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Yeniakit Publisher
2021-02-26 14:48:00 - 2021-02-26 15:01:48
Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Başkan Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ermenistan'daki darbe girişimine ilişkin konuştu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Ermenistan'daki darbe girişimine karşı olduğunu söyledi.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Ermenistan'da darbe girişimi

Biz darbenin her türlüsüne karşıyız. Eğer bir yönetim değişikliğine gidelecekse bunu Ermenistan halkı yapar. Paşinyan'ın akibeti belli olmuştur.

Kısıtlamaların gevşetilmesi

Bizim bir Bilim Kurulumuz var. Pazartesi günü çalışmalar Kabine'ye gelecek ve mutasyonun hangi illerde hangi durumda olduğunu Sağlık Bakanımız sunumunu yapacak ona göre bizler de nasıl tedbirler alabiliriz, kafelerle ilgili nasıl adım atarız bunların kararını pazartesi günü Kabine toplantısında alacağız.

Kanal İstanbul projesi

Şu anda başta Çevre Şehircilik ve Ulaştırma Bakanlığı olsun her türlü adım atmış bulunuyoruz. Bundan ne Anamuhalefet ne İBB Başkanı anlar. Biz ülkemizde hizmet etmek istiyoruz. Boğazın ne tür tehdit altında olduğunu benim İstanbul'da yaşayan halkım gayet iyi biliyor. Anamuhalefet yaptırmayız, istemezük, yahu siz neyi istiyorsunuz ki? Bir sel felaketi oldu İzmir ne hale geldi görüyorsunuz? İstanbul ne hale geldi görüyorsunuz? Tedbirleri var mı yok! İstanbul'da benim belediyeyi devraldığım dönem gibi çöp dağları yükselmeye başladı. Sen belediye başkanı değil misin? İstanbul eskiye mi dönecek! Bu benim çılgın proje diye tanımladığım bir projedir. Yeni bir proje değildir. Dünya bu projeyi hayranlıkla izleyecek. Diğer projelerimizi izlediği gibi. Bizim icraatlarımızın ulaştığı yerlere bunların hayalleri bile ulaşamaz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

salihce

Bizim bir gözü kör, bir Bilim Kurulumuz var. lokantada 2 kisi bir corba yasak ama 10 bin kisi lebaleb dolu salonu görmeyen!!

CHP EŞİTTİR PİSLİK,ÇÖP,TACİZ,TECAVÜZ,TERÖR,HAİNLİK VS. VS.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23