• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başaramadılar, başaramayacaklar! Son oyun ekonomik kriz

Yeniakit Publisher
2018-05-23 12:40:00 - 2018-05-23 12:48:11
Başaramadılar, başaramayacaklar! Son oyun ekonomik kriz

Türkiye 24 Haziran seçimlerine giderken ekonomide dış baskılar artıyor. Türkiye'nin merkez ülke olma idealine ulaşmasını istemeyen batılı güçler ve onların işbirlikçisi içimizde ki Truva atları her fırsatta piyasaları karıştırmak için hamlelerde bulunuyorlar.

 yeniakit.com.tr 

AK Parti hükümetleri döneminde ekonomide atılan sağlam temeller bütün girişimlere rağmen Türkiye'nin şer odakları karşısında diz çökmemesini sağladı.

GEZİ PARKI EYLEMLERİYLE BAŞLADILAR

Türkiye'nin ekonomide ve yatırımlarda zirveyi gördüğü 2013 yılı batılı emperyalist ülkelerin Türkiye'ye diz çöktürmek için  düğmeye bastığı yıl oldu. Gezi olaylarıyla rezervlerimizİ eritmeye çalışan batı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dik duruşu sonrası geri çekilmek zorunda kaldı. 

17-25 ARALIK'DA YARGI YOLUYLA DENEDİLER
ÖNE ÇIKAN VİDEO

2013 yılının son ayında tekrar düğmeye basan batılı devletler içerdeki işbirlikçisi FETÖ yoluyla bir yargı darbesine girişti. Halkıyla her zaman bir bütün olan Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu sonrası bundada başarılı olmayan emperyalistler çılgına döndüler.

TAŞERONLARINA HENDEKLER KAZDIRDILAR

2015 yılında terör olaylarını devreye sokan emperyalistler taşeronları PKK'ya hendekler kazdırarak ve sınırlardan sızıp saldırarak Türkiye'yi bir terör sarmalında boğmak istediler. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve Polis Özel Harekat'ın kahramanlık destanı yazmasıyla buradada kazdıkları hendeğe düşen emperyalistler vazgeçmediler.

TARİHİMİZİN EN BÜYÜK İHANETİYLE KARŞILAŞTIK

Türkiye'nin tekrardan kendini toparlamaya başladığı 2016 yılının 3. çeyreğinde Türk Milleti kendi vergileriyle alınan tanklarla, toplarla ve uçaklarla esir alınmaya çalışıldı. Tankları ve uçakları kullanan şerefli Türk Askeri üniformasının içine gizlenmiş çakallar Türk Milletine kurşun yağdırdı. 251 Şehit ve binlerce Gazi veren Türk Milletİ lideri Recep Tayyip Erdoğan'a ve onun nezdinde devletine sahip çıktı.

TERÖR KORİDORUYLA BOĞULMAK İSTENDİK

Türkiye'yi Suriyeleştirme politikasıyla sınırlarımızı terör kamplarıyla çeviren emperyalistler Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nda Osmanlı tokadını yiyerek geri çekilmek zorunda kaldılar.

SON OYUN EKONOMİK KRİZ

Su uyur düşman uyumaz misali vazgeçmeyen emperyalistler en son koz olarak döviz kurlarını hareketlendirerek Türk Lirasına değer kaybetttirip memleketi ekonomik krize sokmak istiyorlar. Bu elbette sadece Recep Tayyip Erdoğan'a ödettirilmek istenen bir bedel değil mazlumların umudu bir millete dik duruşunun faturası olarak önümüze çıkıyor. Türkiye ekonomide ki sağlamlığını gösterecek ve oyunları tersine çevirerek bu baskıyıda yıkacaktır.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23