• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aykut Kocaman kararını verdi! Yeni sezonda...

Yeniakit Publisher
2018-05-27 18:12:00 -
Aykut Kocaman kararını verdi! Yeni sezonda...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın yeni sezonda görevine devam etmesi bekleniyor.

YENİ başkanını seçmeye hazırlanan F.Bahçe’de, 1 yıl daha mukavelesi bulunan ve Atiker Konyaspor maçının ardından istifa etmesi beklenen 53 yaşındaki teknik direktör Aykut Kocaman görevi bırakmıyor. Tecrübeli çalıştırıcının geçtiğimiz günlerde yaptığı, “Önümüzde bir seçim süreci var. Adayların önünü açmak adına yakın zamanda bir karar vereceğim ve bu kararımı ileteceğim, sizlerin de bu durumdan haberi olur” sözleri ‘istifa edecek’ yorumlarına neden olmuştu.
 
KOCAMAN’IN seçim yarışı nedeniyle perşembe ya da cuma günü usulen istifasını sunması bekleniyordu. Aykut Hoca, sezon içinde Osmanlı maçının ardından, “Gerekeni yapacağım” dedikten sonra da istifadan vazgeçerken ve tekrar göreve devam ederken şu ana kadar kulübe gelen resmi bir istifa dilekçesi de bulunmuyor. 
 
YILDIRIM DEVAM ETMEK İSTİYOR
 
SEZON başında 2 yıllık sözleşmeye imza atan tecrübeli teknik adamla başkan Aziz Yıldırım her ne kadar çalışmak istese de özellikle kaçan Türkiye Kupası ve sezonunun kupasız kapatılması beraberinde eleştirileri de getirdi. Kadıköy Ülker Stadı’nda sarı-lacivertli takımın daha cesur oynamasını isteyen yöneticiler de Aykut Kocaman’ın geleceği konusunda henüz net bir fikre sahip değil. 
 
BAŞKAN Aziz Yıldırım, başkanlığa devam ederse 4 Haziran günü Aykut Hoca’yla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Kocaman, istifasını sunmadığı için Yıldırım, ayrılık kararı alırsa bu kez hocasıyla anlaşma zemini kurmak zorunda. Aksi taktirde sözleşmeden doğan tazminat maddesi devreye girecek. 
 
ALİ KOÇ HOCASINI AÇIKLAMADI
 
ALİ Koç cephesi ise F.Bahçe teknik direktörü hakkında kaçamak cevap vermelerinin dışında yabancı bir teknik isimle çalışmaya daha sıcak bakıyor. Koç ve kurmaylarının seçimi kazanması ve istedikleri isimle anlaşmaları durumunda da yeni başkan da Aykut Kocaman’la bir araya gelip sözleşmesini konuşmak durumunda. (Şampiy10)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23