• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin hakemleri açıklandı

Yeniakit Publisher
2016-10-31 14:09:00 -
Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin hakemleri açıklandı

UEFA Avrupa Ligi'nde yer alan temsilcilerimiz Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Atiker Konyaspor'un maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

UEFA tarafından yapılan açıklamaya göre; UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe'nin, İngiltere'nin Manchester United takımı ile 3 Kasım Perşembe günü oynayacağı karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Manuel Grafe'nin yardımcılıklarını Holger Henschel ve Mike Pickel yapacak. Guido Kleve'nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Robert Hartmann ve Patrick Ittrich olacak.

Villarreal-Osmanlıspor maçını Harald Lechner yönetecek
UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden bir diğer temsilcimiz Osmanlıspor'un İspanya'nın Villarreal takımı ile 3 Kasım Perşembe günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Harald Lechner yönetecek. Villarreal şehrindeki El Madrigal Stadyumu'nda TSİ 23.05'te başlayacak karşılaşmada Harald Lechner'in yardımcılıklarını Maximilian Kolbitsch ve Andreas Heidenreich yapacak. Andreas Staudinger'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Alexander Harkam ve Julian Weinberger olacak.

Braga-Atiker Konyaspor maçı Alexandru Tudor'un
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden Atiker Konyaspor'un Portekiz'in Braga takımı ile 3 Kasım Perşembe günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Alexandru Tudor yönetecek.

Braga şehrindeki Municipal de Braga Stadyumu'nda TSİ 23.05'te başlayacak karşılamada Alexandru Tudor'un yardımcılıklarını Vasile Florin Marinescu ve Vladimir Urzica yapacak. Cristian Orbulet'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Cristian Balaj ve István Kovács yapacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23