• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya'da bir araç kalabalığın içine girdi: 3 ölü 20 yaralı

Yeniakit Publisher
2018-04-07 17:53:00 - 2018-04-07 21:42:28

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Almanya'da bir araç kalabalığın içine girdi: 3 ölü 20 yaralı

Almanya Münster'de bir kamyonet kalabalığın içine girdi. Saldırıda 3 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Saldırganın ise olay yerinde öldüğü belirtildi. Güvenlik güçleri terör saldırısı ihtimali üzerinde duruyor.

Münster kentinde bir aracın yayaların arasına daldığı olayda 3 kişinin öldüğü bildirildi. Almanya İçişleri Bakanlığı sözcüsü Alman Haber Ajansı’na (DPA) yaptığı açıklamada, mevcut bilgilere göre olayda 3 kişinin öldüğü belirtti.

SALDIRGAN İNTİHAR ETTİ

Açıklamada, ölenlerin arasında araç sürücüsünün de bulunduğu kaydedildi. Münster polis sözcüsü Andreas Bode ise gazetecilere yaptığı açıklamada, araç sürücüsünün olayın ardından intihar ettiğini söyledi.

Aracın içinde şüpheli bir eşyanın bulduğunu aktaran Bode, bu eşyanın tehlikeli olup olmadığının incelendiğini ifade etti.

20 KİŞİ YARALANDI

Şu an 6’sı ağır 20 yaralının bulunduğunu da ifade eden Bode, olayın bir saldırı olup olmadığını söylemenin henüz çok erken olduğunu kaydetti.

Bode, olaydan sonra iki kişinin araçtan atlayıp kaçtıkları yönündeki söylentilerin incelenmesi gerektiğini aktardı.

SALDIRGAN ALMAN VATANDAŞI İDDİASI

Almanya'nın Münster kentinde bir araç ile yayaların arasına dalan kişinin Alman olduğu iddia edildi.

Ülke medyasında çıkan haberlerde, aracıyla kafeteryada oturanların arasına dalarak 3 kişinin ölmesine neden olan kişinin psikolojik sorunları olan bir Alman olduğu ileri sürüldü. İddialar arasında, aracın Alman saldırganın üzerine kayıtlı olduğu ve polisin evinde patlayıcı madde araması yaptığı da yer aldı.

Polisten iddialara ilişkin herhangi bir açıklama gelmezken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Münster Polis Sözcüsü Andreas Bode, gazetecilere yaptığı açıklamada, araç sürücüsünün olayın ardından intihar ettiğini duyurmuştu.

İŞTE OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAF:

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23