• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Koç: Aziz Yıldırım değişebilir

Yeniakit Publisher
2018-05-31 20:11:00 -
Ali Koç: Aziz Yıldırım değişebilir

Ali Koç, Başkan Aziz Yıldırım'ın 400 milyon versin şeklindeki açıklamasına, "Keşke olsa da vereyim. Benim koyacağım rakam öyle değil. Evet, tarihte görülmemiş karşılıksız bir rakam ama keşke öyle bir imkanım olsa" diye cevap verdi.

Fenerbahçe Başkan adayı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın son kez aday olacağım açıklaması ile ilgisi ise " Daha önce tarihte bir çok kez böyle demiş. Bugünkü son kez açıklaması da ilerleyen tarihlerde değişebilir" dedi.

Ali Koç'un açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

- Ben her gece yatarken kendime soruyorum, bu noktaya nasıl geldik ? Tek yaptığım hatanın da aday olmak olduğunu gördüm. 

- Elimizde olan verilerle ulaşabildiğimiz kadar üyeye ulaşıyoruz. İmza kampanyamız var biliyorsunuz. Hedeflediğimiz rakamın biraz üstüne geldik. Başka bir kulübün adaylık seçiminde verilen tüm oylardan daha fazla imza topladık. İmza konusunda bir şeye değineceğim. İmza vermek istiyorum ama korkuyorum diyenler oldu, imza verip ismimizi deşifre etmeyin diyen oldu, bir de kardeşim benim ismimi nasıl vermezsin, vermeyeceksen imzamızı geri ver diyenler oldu.

- Katılım sayısı, mekan ve çekişme olarak tarihimizin en önemli seçimine giriyoruz. Ama bir adaylardan esamesi okunmuyor kulübün yayın organlarında. Onlarında olmaması lazım. Onlar kullanmadık diyor, Aziz Yıldırım ben adaylığımız açıklarken de FB TV canlı vermedi diyor. Canlı vermedi ama onun dışında her şeyi yaptı.  

- Ali Koç kongre üyelerini tehdit ediyor dedi. Aday olmayacağım diyerek. Sonuç ne olursa saygı duymak zorundayız. Bir sonraki seçimde aday olmayacağımı söyledim. Asla aday olmayacağım demedim. Bu bir tehditmiş. Halbuki bu büyük hassasiyetle yaklaşılmış bir konu bu. 

- En büyük problemimiz finans. Borca, batak diye uluslararası firma rapor veriyor. Loca, kombine, yayın gelirleri Fenerbahçe'ye gelmeden bankalara gidiyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Borcumuzu ödeyene kadar Fenerbahçe Spor Kulübü'nün sahibi bankalar.

BİR ÇOK KEZ SÖYLEDİ

Aziz Yıldırım'ın "Başkanlığa son kez aday oluyorum" sözlerini değerlendiren Ali Koç "Başkanımız son kez aday olacağım diyor. Gerçekten böyle mi? Daha önce tarihte bir çok kez böyle demiş. Bugünkü son kez açıklaması da ilerleyen tarihlerde değişebilir. 3 Temmuz kırmızı çizgimizdir. Bırakın bize olmasını, rakiplerimizin başına da gelmesin. Başkanımızın kılına zarar gelsin başta ben olmak üzere herkes orada olur. 3 Temmuz bizi maddi, manevi büyük hırpaladı. 


- Vardar'a elendikten sonra 2 tane transfer yaptık. Biri Giuliano. Kiralayacağımız oyuncuyu Trabzonspor alacak diye haberler çıkardılar gittik 7 milyona satın aldık. Maaşını bilmiyorum. 2'nin üstünde diye düşünüyorum. Janssen'i kiraladık. Başkan 2.2 Milyon dedi. 5 milyon da kiralama bedeli ödedik. Toplamda 16 milyona 2 tane oyuncu aldık. Bunları yapacaksak niye Vardar'a elenmeyi bekliyoruz. Çünkü niye, panik transferi insanları sakinleştirmek için yapılmış. Biz bunun tam tersini vaat ediyoruz. Rasyonel, tutarlı belli planlar içerisinde yapılacak yatırımlar diyoruz.  

- Bizim hedefimiz Fenerbahçe'nin 80-90 bin kongre üyesinin olması. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23