• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Albaraka Türk’ten darboğaza giren firmalara destek

Yeniakit Publisher
2020-04-12 16:04:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Albaraka Türk’ten darboğaza giren firmalara destek

Katılım bankası Albaraka Türk, üretimi ve ticareti fonlamaya devam ediyor. Banka, Coronavirüsü (Covid-19) nedeniyle zor günler geçiren ve borçlarını ödemede güçlük çeken firmalara da destek veriyor.

Albaraka Türk yöneticileri, çarkların dönmesi için gerekli adımları attıklarını ifade ederek, “Kredilerini ödemede sıkıntı yaşayan şirketlere kulak veriyor, uygun seçenekler sunuyoruz. Şirketlerimizin taleplerini önemsiyoruz. Çünkü aynı gemide yol alıyoruz” ifadelerini kullanıyor.

Müşteri taleplerine göre esnek ödeme, sektörün ihtiyaçlarına göre finansman gibi kolaylıklar sunduklarını dile getiren aynı yöneticiler; şunları kaydediyor: “Destekler devam edecektir. Olan bitenleri yakından izliyoruz. Yeni paketler gündeme gelecektir. Bu süreci el ele vererek atlatacağız. Şu anda bekleme modundayız. Esas mücadeleyi Covid-19’un atlatılması, ticaretin yeniden başlamasıyla vereceğiz. Bu aşamada da sorumlu davranacağız, ticari faaliyetlere katkı sunmayı sürdüreceğiz. Genç ve dinamik bir ülkeyiz. Kuşkusuz, Covid-19 tehdidini bertaraf etmemizin ardından daha da büyüyüp güçleneceğiz.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

M. Öz

Haberin başlığı ile içeriği aynı değil. Meral Hanım sokağa çıkma yasağını değil açıklama saatini eleştirmiş.

Hakan GÜLOVA

Albaraka türk bankasında konut KREDIM aylık 1946 tl 2 ay erteleme için 3 bin faiz koydular.Berat albayrak ne diyo ? Bunlar ne yapıyor lar yazıklar olsun fırsatçı albaraka türk bankası.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23