• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akit dostlarıyla 25. yıl iftarında

Yeniakit Publisher
2018-05-23 11:31:00 - 2018-05-23 11:47:34
Akit dostlarıyla 25. yıl iftarında

Akit Medya Grubu’nun her yıl gelenekselleşen iftar programlarının 25’incisi önceki gün düzenlendi. Medya, siyaset, sanat ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren iftar sofrasına rağbet oldukça yoğundu. İftarda bir konuşma gerçekleştiren Mustafa Karahasanoğlu, “Akit, inananların ve mağdurların sesi oldu. Hep bu anlayışla hareket ettik” dedi.

Akit Medya Grubu’nun her yıl gelenekselleşen iftar programlarının 25’incisi önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Sosyal Tesisleri’nde bulunan Deniz Köşk Salonu’nda gerçekleştirildi. Akit’in geleneksel iftar programı; medya, siyaset, iş dünyası ve STK temsilcilerini bir araya getirdi. 

MAZLUMLARIN YANINDA OLDUK

Geniş bir katılımın olduğu iftar davetinde bir konuşma gerçekleştiren Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, “Ramazanınızı tebrik ediyorum. Akit 25. iftarını idrak ediyor. İlk iftarımızı 60 kişi ile verdik. O günden bugüne önemli mesafeler kat ettik” dedi. Akit’in zorbalara boyun eğmediğini belirten Karahasanoğlu, “Bütün zorluklar içinde yürüyerek geldik. ‘Üzülmeyin gevşemeyin inanıyorsanız üstün olan sizsiniz’ anlayışıyla hareket ettik. Allah’ın yardımı olduktan sonra korkulacak hiçbir şey yok. Siz okuyucularımızın verdiği destekle dualarla ayakta kaldık. Bundan sonra da aynı anlayışla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Akit’in mazlumların gür sesi olduğunu belirten Karahasanoğlu, “Akit Gazetesi inananların sesi olmaya, haykıran sesi olmaya söz verdi. Bu sözümüzü tuttuk. Akit mağdurların sesi oldu. Birçok mağduriyetleri gündeme getirdik ve ortadan kalkması sağlanmış oldu” şeklinde konuştu.

Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu, “Akit, inananların ve mağdurların sesi oldu. Hep bu anlayışla hareket ettik. Bundan sonra da bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Allah’ın yardımı, okuyucularımızın desteği ve duasıyla ayakta kaldık” dedi.

RTÜK’ÜN ÇİFTE STANDARDINA TEPKİ
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Akit Medya Grubu Müessese Müdürü Nuri Karahasanoğlu ise, “Mübarek Ramazan ayındayız. Allah yapmış olduğumuz ibadetleri kabul eylesin. Akit Medya olarak 25 yıldır gazetemizle, 15 yıldır haber sitemizle, 3 yıldır da Akit TV ile mazlumların gür sesi olduk. Gerçekleri saklamadık, yalanları aklamadık” dedi. Konuşmasında RTÜK’ün çifte standardına değinen Karahasanoğlu, “Karşımızda bir RTÜK var. Sanki Akit’e ceza yazma servisi gibi çalışıyor. Birçok kanal birçok ahlaksızlığa imza attığı halde binlerce şikayet olmasına rağmen aylar sonra toplanıp sembolik cezalar veriyor. Ama iş Akit olunca RTÜK dört saat içinde cezayı kesiyor. Allah’ın yardımıyla yılmayacağız” ifadelerini kullandı. İftarda Devlet eski Bakanı Hasan Aksay da bir konuşma gerçekleştirdi. Akit’in Türk medyasındaki önemine değinen Aksay, Akit Medya Grubu’nun her zaman hakikati haykırdığını kaydetti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23