• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Hakan'dan Aziz Yıldırım'a Ali Koç çağrısı: Kurtar bizi ne olur şundan

Yeniakit Publisher
2020-02-17 11:19:00 -
Ahmet Hakan'dan Aziz Yıldırım'a Ali Koç çağrısı: Kurtar bizi ne olur şundan

Süper Lig'de alınan kötü sonuçların ardından Fenerbahçe başkanı Ali Koç'u konu alan Ahmet Hakan, "Ah Aziz Yıldırım ah, kıymetini bilemedik. Denizleri aş da gel kurbanın olalım... Kurtar bizi ne olur şundan" ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesindeki bugünkü köşesinde Fenerbahçe'ye büyük umutlarla başkan olan ancak beklentilerin uzağında kalan Ali Koç'u işledi.

Hakan, 7 aşamada değerlendirdiği Koç'un başkanlığı için "Yahu bu Ali Koç’tan bize pek hayır yok galiba... Yahu bu Ali Koç’un vizyonu mizyonu hikâyeymiş kardeşim" ifadelerini kullandı.

Son aşamada ise eski Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a değinen Ahmet Hakan, "Ah Aziz Yıldırım ah, kıymetini bilemedik. Denizleri aş da gel kurbanın olalım... Kurtar bizi ne olur şundan." diyerek yazısını tamamladı.

İşte o yazının devamı;

7 aşamada Ali Koç
ÖNE ÇIKAN VİDEO

BİRİNCİ AŞAMA: “Çok vizyoner bir başkanımız var... Acayip bir vizyon getirecek takıma... Çok umutluyuz çok” aşaması. Bu aşama artık pek hatırlanmıyor bile.

İKİNCİ AŞAMA: “Yenidir, tecrübesizdir, biraz deneyim kazanmasına izin verelim, acımasız olmayalım şimdi o kadar, idare edelim” aşaması. Bu aşama da çoktaaan geçildi.

ÜÇÜNCÜ AŞAMA: “Dur bakalım, galiba bir şeyler yapacak... Acayip transferler yapacak galiba... İyi bir hoca bulacak galiba” aşaması. Biraz uzun sürse de bu “galiba” aşaması da geçildi.

DÖRDÜNCÜ AŞAMA: “Borçları temizliyor, yeni bir üslup geliştiriyor. Takıma kaynak buluyor. Elinden geleni yapıyor. Barışçıl bir üslubu var” aşaması. Bu aşama da hızlıca geçildi.

BEŞİNCİ AŞAMA: “Yahu bu Ali Koç’tan bize pek hayır yok galiba... Yahu bu Ali Koç’un vizyonu mizyonu hikâyeymiş kardeşim” aşaması. Bu aşama da bir süre sonra unutulup geçildi.

ALTINCI AŞAMA: Ali Koç’un “Devlet bize karşı, hükümet bize karşı” falan diyerek... Kendisine yönelebilecek eleştirilerden yırtmak için hayali düşmanlar yaratma aşaması. Son Ankaragücü mağlubiyetiyle bu aşamanın da sonuna geldik.

YEDİNCİ AŞAMA: “Ah Aziz Yıldırım ah, kıymetini bilemedik. Denizleri aş da gel kurbanın olalım... Kurtar bizi ne olur şundan” aşaması. Şu anda bu aşamadayız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ulvi Ungay

Aziz Yıldırım'a yapılan vefasızlık Fenerbahçenin başına daha çok bela olacak.Aziz Yıldırım gibi şartsız koşulsuz seven kendisini paralayan gerektiğinde hapis yatmasına rağmen dik durabilen bir başkan bu camia daha görmedi,göreceğinide sanmıyorum.

nadim hatipoğlulları

AZ KALDI YAKINDA ÇOK ÖVDÜĞÜNÜZ EKODAN VE YAVAŞTAN KURTAR BİZİ REİS DİYE YAZARSANIZ ŞAŞIRMAYIZ YAKINDIR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23