• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Acıyarak evine aldığı kişi tarafından öldürüldü

Yeniakit Publisher
2015-10-23 13:59:00 -
Acıyarak evine aldığı kişi tarafından öldürüldü

Tarsus'ta yaşlı adam acıyarak evine aldığı kişi tarafından öldürüldü.

Mersin'in Tarsus ilçesinde kısmen felçli olan ve bir gecekonduda yaşayan 75 yaşındaki yaşlı adam, 4 yıl önce sokakta yaşayan ve acıyarak evine aldığı şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Saldırgan kayıplara karıştı.

75 yaşındaki 7 çocuk babası Ali Erdiven, 4 yıl önce sokakta yaşayan S.Y. (48) isimli kişiye acıyarak tek başına yaşadığı Kızılmurat mahallesinde bulunan tek katlı gecekondusuna aldı.

İddiaya göre bankadan yaşlılık maaşını alan Ali Erdiven eve geldi. Üzerini değiştirip tuvalete giden Erdiven, geri odaya döndüğünde S.Y.'nin, emekli maaşının bulunduğu şalvarını karıştırdığını görünce, şalvarını bırıkmasını istedi. Tartışma üzerine S.Y. masa üzerinde duran bıçağı Erdiven'in vücuduna saplamaya başladı. Erdiven bağırınca S.Y. korkarak olay yerinden kaçtı.

Erdiven ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ilk dakikalarında bilinci yerinde olan Ali Erdiven, komşularına kendisine saldıranın S.Y. olduğunu söyledi. Kayıplara karışan saldırgan S.Y.'nin daha önceden 2 sabıkası olduğu öğrenildi.

Kaynak : habertürk

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23