• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

9 Aralık'ta okullar tatil mi? Pazartesi kar tatili olacak mı?

Yeniakit Publisher
2019-12-08 21:55:00 -
9 Aralık'ta okullar tatil mi? Pazartesi kar tatili olacak mı?

9 Aralık'ta okullar tatil mi? Yurt genelinde havaların soğuması ve bazı illerde kar yağışın başlamış olmasıyla milyonlarca kişi “9 Aralık'ta okullar tatil mi?” sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Aralık ve ocak aylarının bir hayli çetin geçeceğini belirten uzmanlar, vatandaşların yoğun kar yağışlarına da hazırlıklı olması gerektiğini vurguluyor. Birçok ilde yılın ilk karı düştü. Hal böyle olunca milyonlarca veli ve öğrenci “Pazartesi kar tatili olacak mı?” sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte, MGM’nin açıklaması ve kar tatilinin olup olmadığına dair tüm ayrıntılar…

9 Aralık'ta okullar tatil mi? Yurt genelinde havaların soğuması ve bazı illerde kar yağışın başlamış olmasıyla milyonlarca kişi “9 Aralık'ta okullar tatil mi?” sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.  Aralık ve ocak aylarının bir hayli çetin geçeceğini belirten uzmanlar, vatandaşların yoğun kar yağışlarına da hazırlıklı olması gerektiğini vurguluyor. Birçok ilde yılın ilk karı düştü. Hal böyle olunca milyonlarca veli ve öğrenci “Pazartesi kar tatili olacak mı?” sorusunun cevabını araştırmaya başladı. İşte, MGM’nin açıklaması ve kar tatilinin olup olmadığına dair tüm ayrıntılar…

8 Aralık Pazar günü birçok ilde kar yağışı başladı. Hal böyle olunca veliler ve öğrenciler yaşadıkları şehirlerde kar tatili olup olmadığını araştırmaya başladı. Meteoroloji birçok şehir için 9 Aralık Pazartesi günü kar yağışı uyarısında bulundu. Peki, Pazartesi kar tatili olacak mı?

Pazartesi kar tatili olacak mı?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, Uşak, Ankara, Çankırı ve Samsun çevreleri ile Antalya’nın doğu kıyılarının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur, bu akşam saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Ankara ve Çankırı çevreleri ile, yarın (Pazartesi) Doğu Anadolu’nun güneyinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların; Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Hatay ve Şanlıurfa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

9 Aralık'ta okullar tatil mi?

9 Aralık Pazartesi günü okulların tatil olup olmayacağı hakkında şimdiye kadar resmi bir açıklama yapılmadı.

Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da yarın okullar tatil mi?

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ismimi veremek istemiyorum

Yagmaya devam ederse mutlaka tatil edilmeli

Dilek ataca

Ben 9 aralikta okullarin tati olup olmayacağini merak ediyorum resmi bir bilgi var mi?)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23