Sadettin Saran kelle almaya devam ediyor! Fenerbahçe’de 4 ayrılık daha
Fenerbahçe'de yeni yönetimin gelmesiyle birlikte ardı ardına ayrılıklar yaşanmaya başladı. Sadettin Saran, 4 isimle daha yollarını ayırdı.
Fenerbahçe'de yeni yönetimin gelmesiyle birlikte ardı ardına ayrılıklar yaşanmaya başladı. Sadettin Saran, 4 isimle daha yollarını ayırdı.
Fenerbahçe, yeni yapılanma kapsamında A Takım scout ekibinde yer alan Barış Alpaslan, Mert Bayhan, Ayberk Ağar ve Suphi Baykam ile vedalaştı.
Süper Lig devi Fenerbahçe'de Başkan Sadettin Saran önderliğinde kulüp içerisinde yenilenme tam gaz devam ediyor.
Fenerbahçe, yeni yapılanma kapsamında A Takım scout ekibinde yer alan Barış Alpaslan, Mert Bayhan, Ayberk Ağar ve Suphi Baykam ile yollarını ayırdı.
Sarı-lacivertlilerde yeni yönetimin gelmesiyle birlikte Futbol İletişim Koordinatörü Alper Yemeniciler ve A Takım diyetisyeni Cenk Özyılmaz ile yollar ayrılmıştı. Ayrıca Futbol A takımı forması giyen milli futbolcular İrfan Can Kahveci ve Cenk Tosun da kadro dışı bırakılmıştı.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23