• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
6
Yeniakit Publisher
Melih Gökçek’ten Mansur Yavaş’ın iddialarına cevap! Rezil kepaze etti
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Melih Gökçek’ten Mansur Yavaş’ın iddialarına cevap! Rezil kepaze etti

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Mansur Yavaş’ı rezil kepaze etti.

#1
Foto - Melih Gökçek’ten Mansur Yavaş’ın iddialarına cevap! Rezil kepaze etti

Melih Gökçek, bir televizyon kanalına bağlanarak Mansur Yavaş’ın “ifade vermedi” iddialarına yanıt verdi. Gökçek, bugüne kadar 21 konuda soruşturma geçirip ifadesini verdiğini, hepsinden takipsizlik aldığını ve ifade vermediği hiçbir dosya bulunmadığını belirterek Yavaş’ın iddialarını reddetti.

#2
Foto - Melih Gökçek’ten Mansur Yavaş’ın iddialarına cevap! Rezil kepaze etti

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Eski ABB Başkanı Melih Gökçek dönemine ait 100 soruşturma dosyasını savcılığa verdiklerini ama Gökçek'in ifadeye çağrılmadığını iddia etmişti. Eski ABB Başkanı Melih Gökçek, tv100’de yayımlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına bağlanarak Yavaş'ın iddialarına yanıt verdi.

#3
Foto - Melih Gökçek’ten Mansur Yavaş’ın iddialarına cevap! Rezil kepaze etti

Gökçek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Hiçbir konuda soruşturma vermediğim konusu Mansur Yavaş tarafından ısrarla ifade edildi. İfade vermediğim söylendi. Bende bu konu hakkında sosyal medyadan açıklama yaptım. Ama hiçbir şekilde siyasiler bu açıklamaları okumuyor.

#4
Foto - Melih Gökçek’ten Mansur Yavaş’ın iddialarına cevap! Rezil kepaze etti

Ben bugüne kadar 21 konuda soruşturma geçirdim ve bunlar hakkında tek tek ifademi verdim. Bir kısmını İçişleri Bakanlığı’na verdim bir kısmını savcılığa verdim ve hepsinden de takipsizlik aldım. Arkasından Mansur Yavaş gerek Danıştay’a gerekse de bir üst mahkemeye itiraz etmek suretiyle soruşturma açıklaması konusunda ısrarcı oldu. Bana takipsizlik verilmesi konusu kararı çıktı yani ben doğrudan doğruya aklandım. Arkasından 4 soruşturma daha geldi. İçişleri Bakanlığı müfettişliğinin önüne gidip fotoğraf çekilip sosyal medya hesabımdan yayınladım. Yani benim ifade vermediğim bir konu yok.

#5
Foto - Melih Gökçek’ten Mansur Yavaş’ın iddialarına cevap! Rezil kepaze etti

Mansur Yavaş ‘Ben 109 konuda benim hakkımda şikâyette bulunuldu bunun 101’inden takipsizlik aldım’ dedi. Mansur Yavaş 101 konuda takipsizlik alırsa adalet, Melih Gökçek 101 konuda takipsizlik alırsa ‘hayır burada herhangi bir konuda görüşme yapılmadı’ deniyor. Böyle bir şey olabilir mi? bunun mantığı var mı? Şu anda Mansur Yavaş hakkında 30 tane soruşturma açılması için ben arkadaşlarım ile beraber dilekçe verdik. Ayrıca 11 tanede AK Parti grubu verdi. Bunun 40 tanesi bekliyor. Ve ben Mansur Yavaş’ın bugüne kadar ifade verdiğini duymadım."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kardeş

Müfteriliği sanat haline getirenler ile HAYSİYET ŞEREF yarıştırma sayın Melih Gökçek bey.Kaybedersin.Çünkü onlar bu konuda yetiştirilmişlerdir.

Selahaddin Eyubi

Mansur yavaşı hiç ama hiç sevmem Melih kardaşıda savunmam niye son zamanlarda zıvanadan çıktı  ALLAH AZZE VE CELL ye hesap vermezler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23