• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
6
Yeniakit Publisher
İbn-i Sina'nın şifa kaynağı tarifi!

Selma Savcı Giriş Tarihi:
İbn-i Sina'nın şifa kaynağı tarifi!

Çörek otu yağ ve tohum olarak tüketilebilir. Her iki türün de kendine özgü özellikleri vardır. Yiyenler Çörek otunun tüm avantajlarını göz önünde bulundurarak doğru adımlar atabilir. Tüm faydalarını en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olabilir. İbn-i Sina'nın "Tıbbın Kanunu" olarak bilinen tıp tarihinin temel kaynaklarından biri olan kitabında da bahsedilen çörek otu, sandığımızdan çok daha büyük on numara bir etkiye sahip. İşte faydasını en iyi şekilde görebileceğini o tarif...

#1
Foto - İbn-i Sina'nın şifa kaynağı tarifi!

Çörek otu tohumu çiğnenerek, öğütülerek veya toz haline getirilerek tüketilebilir. Çiğnenerek tüketildiğinde, tohumların yararlı bileşenleri daha iyi emilir. Tohumların sindirimi, öğütülerek veya toz haline getirilerek daha kolaydır.

#2
Foto - İbn-i Sina'nın şifa kaynağı tarifi!

Salata soslarına, yemeklere veya smoothie'lere çörek otu yağı ekleyebilirsiniz. Ekmek, kek, poğaça gibi hamur işlerinde çalışabilir. Bir çay kaşığı veya bir tatlı kaşığı çörek otu yağı veya tohumu günde bir kez tüketin ve tüm faydalarını çıkarın. Çok fazla çörek otu tüketmek olumsuz sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle, çörek otu tüketirken doktorunuza danışmanız tavsiye edilir.

#3
Foto - İbn-i Sina'nın şifa kaynağı tarifi!

Çörek otunun faydalarından maksimum düzeyde yararlanmak için şu önerileri dikkate alabilirsiniz: Çörek otu tohumunu öğütüp tüketmek, faydalı bileşenlerin daha iyi emilmesini sağlar. Çörek otunu, yemeklerden önce tüketmek, sindirim sisteminin daha iyi çalışmasına yardımcı olur.

#4
Foto - İbn-i Sina'nın şifa kaynağı tarifi!

Çörek otunu, diğer besinlerle birlikte tüketmek, emilimini ve faydalarını artırabilir. Örneğin, çörek otu ve yoğurt karışımı, sindirim sistemini düzenlemeye, bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve kolesterolü düşürmeye yardımcı olur. Çörek otu tüketirken dikkat edilmesi gerekenler: Çörek otu, bazı ilaçlarla etkileşime girebilir. Bu nedenle, çörek otu tüketmeden önce doktorunuza danışmanız tavsiye edilir.

#5
Foto - İbn-i Sina'nın şifa kaynağı tarifi!

Çörek otu yağı, kanın pıhtılaşmasını yavaşlatabilir. Bu nedenle, kan sulandırıcı ilaç kullanan kişilerin çörek otu yağı tüketmesi sakıncalı olabilir.Çörek otu, bazı kişilerde alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Bu nedenle, çörek otu tüketmeden önce alerji testi yaptırmanız tavsiye edilir.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sdk

felsefe ile kafir olmuş ibni sina akitin vazgecilmez haberı oldu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23