CHP’li siyasetçi ölü bulundu: Ellerini bağlayıp denize atmışlar
CHP’li siyasetçi denizde ölü bulundu. CHP'li ismin elleri ve ayaklarının bağlı olması cinayet şüphesini güçlendirdi.
CHP’li siyasetçi denizde ölü bulundu. CHP'li ismin elleri ve ayaklarının bağlı olması cinayet şüphesini güçlendirdi.
İzmir'in Urla ilçesinde, son yerel seçimde CHP'den belediye başkan aday adayı olan Burak Ulamışlı, denizde elleri ve ayakları bir tekneye bağlı halde ölü bulundu. Olayla ilgili cinayet şüphesi üzerine geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Urla sahilinde denizin üzerinde bir kişinin hareketsiz olduğunu gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ekipler tarafından sudan çıkarılan şahsın, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Urla Belediye Başkan Aday Adayı olan iki çocuk babası Burak Ulamışlı olduğu tespit edildi. Yapılan ilk incelemede Ulamışlı'nın ellerinin ve ayaklarının bir tekneye bağlı olduğu belirlendi.
Hayatını kaybettiği belirlenen Ulamışlı'nın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Emniyet birimleri, cesedin bulunuş şekli nedeniyle cinayet ihtimalini değerlendirirken olayla ilgili çok yönlü tahkikat sürüyor.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23