• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
Bir ili karıştıran vahşet: 'Annenizi öldürdüm'

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Bir ili karıştıran vahşet: 'Annenizi öldürdüm'

Tekirdağ'da meydana gelen vahşette, 80 yaşındaki Mehmet Ünlü tartıştığı eşi 75 yaşındaki Fadime Ünlü'yü öldürdükten sonra sabaha kadar başında bekledi. Sabah saatlerinde oğlunu arayarak 'annenizi öldürdüm' diyen Ünlü polise teslim oldu.

#1
Foto - Bir ili karıştıran vahşet: 'Annenizi öldürdüm'

Kapaklı'nın Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi’ndeki bir binada oturan Mehmet Ünlü ile eşi Fadime Ünlü arasında gece saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

#2
Foto - Bir ili karıştıran vahşet: 'Annenizi öldürdüm'

KARNINDAN BIÇAKLADI Tartışma sırasında Mehmet Ünlü, eşini karnından bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Fadime Ünlü, hayatını kaybetti.

#3
Foto - Bir ili karıştıran vahşet: 'Annenizi öldürdüm'

SABAHA KADAR BAŞINDA BEKLEDİ İddiaya göre, saat 00.00 sıralarında meydana gelen olayın ardından Mehmet Ünlü, eşinin başında sabaha kadar bekledi.

#4
Foto - Bir ili karıştıran vahşet: 'Annenizi öldürdüm'

"ANNENİZİ ÖLDÜRDÜM" Saat 06.00 sıralarında oğlunu telefonla arayan Mehmet Ünlü, "Annenizi öldürdüm. Eve gelin beni polis teslim edin, annenizi de defnedin" dedi. Bunun üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde, Fadime Ünlü'nün öldüğü belirlendi. Ünlü'nün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Mehmet Ünlü gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23