Benfica’da dikiş tuttturamadı! 'Bay Tazminat'tan Kerem Aktürkoğlu itirafı
Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp Benfica'nın başına geçen Jose Mourinho, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na ilişkin gündem olan açıklamalarda bulundu.
Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp Benfica'nın başına geçen Jose Mourinho, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'na ilişkin gündem olan açıklamalarda bulundu.
Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin üçüncü maçından da puansız ayrıldı. Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Portekiz ekibi, Newcastle'a deplasmanda 3-0 mağlup oldu.
Karşılaşmanın ardından konuşan Jose Mourinho, sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Kerem Aktürkoğlu'na ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
"KEREM AKTÜRKOĞLU ÖZLEDİĞİMİZ BİR OYUNCU" Sözlerine "Çok beğendiğim bir oyuncu vardı ve şu anda bizde yok. Kerem Aktürkoğlu özlediğimiz bir oyuncu. Onu arıyoruz" diyerek başlayan Mourinho, Kerem'in ayrılığıyla ilgili Benfica'yı suçlamadığını çünkü Fenerbahçe'nin Kerem'e Benfica'daki kazancının 5 katını teklif ettiğini söyledi.
Mourinho, Kerem'in ayrılığını "Kaçınılmaz bir durumdu." şeklinde niteledi. Şampiyonlar Ligi'nin ilk 3 maçında puansız kalmalarını da değerlendiren Mourinho "Evimizde oynayacağımız iki maç var ve toparlanmamız gerekiyor." dedi.
WhatsApp İhbar Hattı
+90 (553) 313 94 23