• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
7
Yeniakit Publisher
Belediye AK Parti’ye geçince zulüm başladı! Tesisler tek tek kapatılıyor

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Belediye AK Parti’ye geçince zulüm başladı! Tesisler tek tek kapatılıyor

CHP’de yaşanan rüşvet, rant kavgaları, koltuk savaşı gibi onlarca skandaldan bıkıp AK Parti’ye katılan Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, CHP’li İBB tarafından zulme uğramaya başladı. İddiaya göre Nuri Aslan’ın Başkan Vekili olduğu CHP’li İBB, Beykoz’daki sosyal tesisleri teker teker kapatıyor. Bununla yetinmeyen CHP'li yönetim, altyapı ve ulaşım hizmetlerini aksatıyor.

#1
Foto - Belediye AK Parti’ye geçince zulüm başladı! Tesisler tek tek kapatılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, Beykoz ilçesinde yaşanan hizmet kesintileri ve altyapı sorunlarına ilişkin iddialara sahne oldu. Meclis gündemine yansıyan raporlara ve edinilen bilgilere göre, Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel'in AK Parti'ye geçmesinin ardından, İBB yönetiminin ilçedeki yatırımları durdurduğu ve mevcut tesisleri kademeli olarak kapattığı öne sürüldü.

#2
Foto - Belediye AK Parti’ye geçince zulüm başladı! Tesisler tek tek kapatılıyor

Gündeme getirilen iddialar arasında kentsel dönüşüm projelerinin başlatılmaması, asfalt döküm işlemlerinin askıya alınması ve İETT sefer sayılarının azaltılması yer alıyor.

#3
Foto - Belediye AK Parti’ye geçince zulüm başladı! Tesisler tek tek kapatılıyor

Ayrıca, altyapı çalışmaları sonrasında kapatılmayan çukurların kazalara zemin hazırladığı ve geride kalan iki bayrama rağmen mezarlıkların bakımının yapılmadığı belirtiliyor.

#4
Foto - Belediye AK Parti’ye geçince zulüm başladı! Tesisler tek tek kapatılıyor

Beykoz Belediyesi'nin kendi inisiyatifiyle geliştirdiği çözüm projelerinin de İBB yönetimi tarafından engellendiği ifade ediliyor.

#5
Foto - Belediye AK Parti’ye geçince zulüm başladı! Tesisler tek tek kapatılıyor

İlçenin ulaşım ağında önemli bir yer tutan ve günlük ortalama 6 bin araç ile binlerce yolcu taşıyan Çubuklu-İstinye arabalı vapur hattının, 31 Temmuz 2025 tarihi itibarıyla seferden kaldırıldığı bildirildi. Bu kararın İBB yönetimi tarafından zarar edildiği gerekçesiyle alındığı kaydedildi. Deniz ulaşımının sonlandırılmasının ilçe sakinlerinin hayat kalitesini düşürdüğü vurgulanırken, benzer bir adımın enerji altyapısı hizmetlerinde de atıldığı tespit edildi. İGDAŞ Kavacık hizmet binasının faaliyetlerine Eylül 2025 itibarıyla son verildiği aktarıldı. Merkezi konumdaki bu tesisin kapatılmasıyla birlikte, Beykozlu vatandaşların başvuru işlemleri için en yakın konumdaki Ümraniye ilçesine gitmek zorunda bırakıldığı dile getirildi.

#6
Foto - Belediye AK Parti’ye geçince zulüm başladı! Tesisler tek tek kapatılıyor

Yaşanan süreç ve hizmet kesintileri, AK Partili Meclis Üyesi Gaye Zayıf tarafından İBB Meclisi'ne taşındı. Kamu hizmetlerinin siyasi tercihlere göre şekillendirilmemesi gerektiğinin altını çizen Zayıf, sivil toplum kuruluşlarının ve ilçe belediyesinin İGDAŞ kararının iptaline yönelik tepkilerine rağmen İBB'nin geri adım atmadığına dikkat çekti: "İBB yönetimi eşit ve adil hizmet sorumluluğunu yerine getirmemektedir. Alınan bu kararlar, durdurulan yatırımlar ve kapatılan tesisler, İBB yönetiminin Beykoz'u bilinçli şekilde cezalandırdığını göstermektedir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

okur

demekki adalet bir gun herkese lazim olabilirmis

ZİYARETÇİ

İçişleri bakanlığı ve Adalet bakanlığı duruma el koyması gerekir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23