• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
5
Yeniakit Publisher
12 yenilgili başkan için zırlıyordu şimdi maval okuyor: Özgür dün ağladı, şimdi salladı

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

12 yenilgili başkan için zırlıyordu şimdi maval okuyor: Özgür dün ağladı, şimdi salladı

Sandıkta 12 kez yenilgiyle ayrılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olması sonrası hüngür hüngür ağlayan Özgür Özel, Yozgat’ta yaptığı konuşmada 12 yenilgili genel başkan için ağlayan kendisi değilmiş gibi, “14 kere üst üste kaybedip milletin umutlarını kırandan, kaybettiği seçimden ders almayıp millete kafa tutandan genel başkan olmaz, bu millete fayda gelmez." diyerek milletin aklıyla alay etti.

#1
Foto - 12 yenilgili başkan için zırlıyordu şimdi maval okuyor: Özgür dün ağladı, şimdi salladı

Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugün Yozgat'ta sizinle birlikte öyle bir yol açıyoruz ki artık Türkiye siyasetinde hiçbir şey bugünden öncesi gibi olmayacak." dedi. Özel, Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi'nde partisinin Yozgat İl Başkanlığı için yarın yapılacak ön seçim öncesi aday tanıtım toplantısında konuştu. Yozgat'ta yol arkadaşlarıyla, kurucu üyeleriyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Özel, Yeni Parti'nin farklı bir siyaset ortaya koyacağını söyledi.

#2
Foto - 12 yenilgili başkan için zırlıyordu şimdi maval okuyor: Özgür dün ağladı, şimdi salladı

Özel, "Bugün, Yozgat'ta bir mücadelenin günü değil, Yozgat'ta bir kuruluşun son günü de değil. Bu il kongresi yeni siyasetin bundan sonra sokak sokak, ev ev, kahve kahve, tarla tarla, dükkan dükkan yapılacağı iktidar yürüyüşünün ilk adımının atıldığı gündür. Böyle düşünüyoruz. Hepinizden bu sorumluluğu bekliyorum." diye konuştu. Önceki partisinde kararı verenlerin yukarıda, bedeli ödeyenlerin ise aşağıda olduğunu savunan Özel, şunları kaydetti: "Yeni siyasette aşağıdakiler kararı alacak, yukarıdakiler hesabı verecek. Gerekirse millete, üyeye hesap verecekler. O yüzden bugün Yozgat'ta sizinle birlikte öyle bir yol açıyoruz ki artık Türkiye siyasetinde hiçbir şey bugünden öncesi gibi olmayacak. Her şey yepyeni, her şey bambaşka olacak."

#3
Foto - 12 yenilgili başkan için zırlıyordu şimdi maval okuyor: Özgür dün ağladı, şimdi salladı

Yeni Parti'de katı dönem kurallarının olduğuna dikkati çeken Özel, milletvekilleri için iki dönem ve parti yönetimi için üç dönem kuralının olduğunu aktardı.

#4
Foto - 12 yenilgili başkan için zırlıyordu şimdi maval okuyor: Özgür dün ağladı, şimdi salladı

Özel, genel başkanların kendine özel kuralları olduğunu dile getirerek, "Yani 'Genel başkan kurala mı tabi olacak?' değil. Onun kuralı kendisine özeldir. Genel başkan, bir seçime partisini soktu, seçimi kazandı ne ala, kaybederse dönem bitmiştir, evine gitmiştir. Ya kazanacaktır ya bırakacaktır. Zira 14 kere üst üste kaybedip milletin umutlarını kırandan, kaybettiği seçimden ders almayıp millete kafa tutandan genel başkan olmaz, bu millete fayda gelmez." ifadelerini kullandı. Yeni Parti'nin tek yolunun kazanmak olduğunu vurgulayan Özel, buna da "vira bismillah" diyerek Yozgat'tan başladıklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir123

Kılıçdaroğlu kaybederken kendisi nerede idi acaba

Karadenizli

Bu kadar yenilgiyi tek başına mı aldı? En yakınındakilerden birisi kendisi değil miydi?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23