• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Vallahi yutamazlar! Billahi yenemezler!

09 Şubat 2018
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz  Allahımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize, Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara ve Şehidlerimize salat ve selam olsun..

Dünyada dört tarafı düşmanlarla çevrili ve o düşman ülkelerin taşeronlarının vatan içinde cirit attığı tek ülke Türkiyemizdir!

Tam bin yıldır dış ve iç düşmanların birleşerek defalarca işgal ettikleri  ama tüm savaşlara rağmen yutulamayan vatan Anadolumuzdur!

Malazgirt Merkezli Büyük Selçuklu’yu yıktılar ama yutamadılar! Ondan Konya Merkezli Anadolu Selçuklu Devleti doğdu! İçimizdeki Saadettin Köpek gibi haris ve hasid hainler eliyle onu da yıktılar ama yutamadılar, oğlu Söğüt Merkezli Osmanlı Cihan Devleti doğdu!

Ve 21 yaşında genç Fatih Sultan Mehmed ile İstanbul Merkezli Dünya Yönetimi Müslümanların eline geçti!

Çanakkale ve İstiklal Savaşlarımızda yenilmeyen bu Devletimizi de CHP gibi işbirlikçilerin eliyle TBMM’de yıktılar! Ama yine yutamadılar! Oğlu Ankara merkezli Türkiyemiz büyük sancılarla doğdu!

Şimdi aynı Siyon-Haçlı Düşman Devletler ve aynı işbirlikçileriyle birleşip Türkiyemizi Cihan Devleti yaptırtmamak için boğmak istiyorlar!

Netice; Vatanlılarla Vatansızların, Din gönüllüleriyle Din düşmanlarının mücadelesi hiç bitmeyecek!

Bu büyük bir Kulluk sınavıdır! 

Her cephede devam eden beyinlerimizi ve canlarımızı hedef alan bu çok çetin Kültür ve Silah savaşları karşısında “Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizlersiniz.”(Ali İmran S.139 ) İlahi mesajı ilacımız olmalıdır!

Şeytani güçlerin kültür ve silah savaşlarına karşı ilim, iman, silah, birlik, kardeşlik, sabır ve dua silahlarıyla savaşılır!

“Gücünüzün yettiği ölçüde kuvvet hazırlayınız..” ilahi ültimatomu gereği kuvvete karşı kuvvet, silahlara karşı silah, cehalete karşı ilim, güç propagandasına karşı iman, ölüm korkusuna karşı şehadet, fitnelere karşı sabır ve ümitsizlik hastalığına karşı tedbir, namaz ve dua ilacımızdır!

Din Sevgisi İmandandır! Vatan sevgisi İmandandır! Doğruluk İmandandır! Sebat İmandandır! Birlik İmandandır! Sabır İmandandır! Ve Sadakat İmandandır! Bütün bu İmana sahip olmak nefislerimizi esir almamıza bağlı!

Vücud devletimizin dış düşmanı Şeytan ve yandaşları iç düşmanımız da nefislerimizdir! Nefislerimizle Büyük Cihadı başarırsak tüm şer güçlerin tamamına karşı Milli Seferberlikle verdiğimiz Küçük Cihadı mutlaka başaracağız!

Yüz yıldır Anadolu kalesini içinden işgal eden Mandacı Taşeronların Saltanatları Milletimizin seferberliğiyle 15 Temmuz 2016 Muharebesinde yıkıldı Elhamdülillah!

Ama tehlike geçmiş değil! Tapınak Şövalyeleri Provokatör Ana ve yavru Muhalefet (CHP-HDP) gençlerimizi yanıltmaya yönelik yalan ve iftiralarıyla hâlâ taraftar bulmaktadır!

Din ve Vatan savunması yapan biz mü’minlerin kalplerine “karşınızda Amerika var, Amerika!” diyerek korku salmak isteyen münafık, kafir, zalim ve satılmış hainlere karşı “Onlar öyle yürekten inanmış kimselerdir ki, düşman yurdundan haber getiren bazı kötü niyetli insanlar, kendilerine: “Düşmanlarınız size karşı büyük bir ordu hazırlamış, o halde onlardan korkun da, Allah yolunda cihadı terk edin!” dediklerinde, bu tehditkar sözler o yiğitleri yıldırmak şöyle dursun, aksine onların imanını artırır ve şöyle derler: “Bütün tehlike ve korkulara karşı bize Allah’ın yardımı yeter! O ne güzel yardımcı, ne güvenilir vekildir!” (Ali İmran/137) ayeti kerimesinin gereği “Bizim de yanımızda Allah var, Allah!” imanımızı artırmalıyız!

Allah (c.c)’ın yardım ettiği bir toplumu kim yenebilir!

Dört tarafımızdan ve gök tarafımızdan Moğollar gibi saldıranlara ve onlara alkış tutan içimizdeki Sadettin Köpek (!) kafalı kahpelere duyuru;

Bu iman, bu yürek, bu şehâdet ruhu, bu millette, bu Mehmetçikte ve bu Başkomutanda oldukça geçmişte olduğu gibi Anadolumuzu ve  Mukaddes Beldelerimiz Mekke-i Mükerrememizi, Medine-i Münevveremizi ve Kudüs-ü Şerifimizi Vallahi yutamazlar! Billahi yutamazlar! Tallahi Yenemezler! 

Ancak; Sefer Bizden! Sebat Bizden! Cesaret Bizden! Birlik Bizden! Sabır Bizden! Salat (Namaz, Dua) Bizden! Şehâdet Bizden! Ve tedbir için hendek kazmak bizden!

Rüzgar Allah’tan, Yardım Allah’tan! Ve Zafer Allah’tan!

Asla unutmayalım ki; Bizi biz yeneriz! Ve bizi biz yutarız! Dış düşman asla!

Nasıl mı?

Salı akşamı 20:45’te Akit tv’de MİLLİ DİRİLİŞ Programında buluşalım ve konuşalım inşAllah!

Allahım..

Devletimizin Hak ve adalet ilkelerinin hakim olduğu Süper Güç İslami bir Devlet olması için, Cebrail (a.s) komutasındaki Manevi Ordularınla Ordumuza ve Milletimize nusret ve zafer İhsan eyle!

Dinin İslam’ın önündeki engelleri kaldırmak ve Ümmet Birliğinin oluşturmak için çalıştığına Şahid olduğumuz İktidarımıza yardım eyle!

Bu dua ve temennilerle, içimizdeki malum İsrailcilerin talimatlarıyla Yüz yıl evvel Cuma’yı Pazar’a çevirerek yasallaştırdıkları Cuma Tatili yasağının kalkması ve Ayasofya’nın acilen açılması, Siyonist ve Haçlı işgallerinin bizzat ellerimizle sona erdirilmesi dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun!

Selâm, sevgi ve duâyla..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23