• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

Feto! Kemo! Hemo!

07 Temmuz 2017
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (cc) hamd, başöğretmenimiz, önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, mü’min kardeşlerimize ve Allah’ın (cc) ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara salat ve selam olsun..

Allah’a kulluk yolunda yürüyemeyenler, şeytanlara yürürler! 

Hem de bıkmadan, usanmadan, gaflet ve inkarla aldatılarak ihanete yürü(tülü)rler!

Feto ve sihirleyip büyülediği avanesi, sözde ‘’Mehdilik’’ yollarında şeytanın iğvasına, kıblesine yürüyerek, rezil ve zelil oldular!

Tam, yarım asırdır gizledikleri çakma ‘’Mehdilik’’le nice kitleleri, mütedeyyin müslümanları aldatarak şeytani amaçları uğruna halkımızın; uçaklarıyla, tanklarıyla ülkemizin yollarında ve semalarında halkımızın üzerine yürüdüler!

Onlar, yanıldılar ve yenildiler!

İmana ve mukaddeseta karşı olmak adına ne varsa sancaktarlığını yapan ve adeta İnsanları Cehenneme Hazırlama Partisi gibi çalışan malum siyasi akımın çakma Gandhi’si Kemo ve avanesi mizaçları, inançları ve görevleri  gereği ülkemizi; Siyonizm’e ve Batı’ya peşkeş çekmek   için yürüdü ve maalesef kandırdıkları ve aldattıkları bir kısım insanlarla yürümeye devam  ediyorlar!

İşçi, memur ve emekçilerin hakları için ‘’sosyal adalet prensibini’’ politikalarının merkezine koydukları, iddiadan öteye gitmeyen bu gayr-i samimi oluşum dün; Kamu Bankaları hortumlanırken, faiz lobisi yüzde binlik faizlerle halkımızı fakirleştirirken, emekçiler soğan- ekmeğe muhtaç edilirken kıllarını kıpırdatmadan otururken neredeydiler de bugün Çakma Gandhi Kemo ve avanesi; ihanet çetelerinin, FETÖ ve PKK’lı teröristlerin yollarını açmak için yürüyor ve yürümeye devam ediyorlar!?

Halkımızın daha insani şartlarda sosyo-ekonomik imkanlarının artırılması için yapılan düzenlemeleri, hak ve adalet kazanımları için çıkan yasaları bozmak ve iptal ettirmek için, Anayasa Mahkemesine devamlı yürüyen Kemo ve avanesi değil miydi?

Dinimizi, ülkemizi, nefislerimizi, nesillerimizi ve namuslarımızı koruyan Asker, Polis ve vatandaşlarımızın şehadetine sevinip Terörist Katillerin cenazelerine yürüyerek değil, koşarak giden yine bunlar değil miydi?

Yıllarca başörtüsü ve namazları yüzünden okullarından kovulan ve mesleklerinden ihraç edilen mazlumların hak ve adalet arayışlarına karşı çıkan Kemo ve avaneleri değil miydi?

Feto ile Kemo avanelerinin batıl yollardaki yürüyüşlerinin birde en etkili taraftarları hemo  (Homo) cinsi sapkınları da katıldılar, onlarla birlikte yollardalar! 

Adalet teyzeleri, Feto ve Kemo’dan özgürlük istiyorlar!

Bu (Hemo)lar da, erkek domuzla erkek domuzun ve dişi domuzla dişi domuzun bile yapmadığı ve asla yapmayacağı ahlaksız hemcins ilişkilerinin meşruiyeti için yollarda adalet adına yürümeye devam ediyorlar!

İftira ettikleri gibi ülkemizde diktatörlük olsaydı Feto, Kemo, Hemo avaneleri ülkemizin yollarında serbestçe yürüyebilirler miydi!?

Hangi diktatör ülkede, iktidara karşı yürüyüşe izin verilir?

Feto, Kemo ve Hemo el ele yürümeye devam ettikçe halkımızda birlik ve kardeşlik yolunda Din ve Vatan uğrunda tüm zalimlere karşı birleşmeye devam edecek!

Nasıl mı? 

15 Temmuz Hak ve Adalet İçin Milyonların Tüm İl ve İlçelerimizdeki Gönül Gönüle Şanlı Yürüyüş Gecesini Bekleyin!

Unutmayalım ki; Cennet’e de Cehennem’e de, yollarında yürüyerek ulaşılır!

Ve zalimler için yaşasın Cehennem!

Allah (c.c), bizi ve tüm mazlumları daim Cennet yolunun sabırlı yolcusu kılsın!

Tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selâm ve dua ile..

Not:

Bu yıl İlkokulu bitiren çocukların velilerine müjde! Hem Akademik Başarı, Hem Hafızlık Eğitimi! Hem Ortaokul’u oku! Hem hafız Ol! Bilgi için: 0262 413 11 33-34

http://www.habervakti.com/hem-akademik-basari-hem-hafizlik-egitimi/

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23