• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'MHP'li başkanın yeğeniyim' dedi! Jandarmaya skandal tehditler savurdu

Samsun'da MHP'li Vezirköprü İlçe Başkanı Turan Kaya'nın yeğeni olduğunu iddia eden bir kişi, kendisine ceza yazan jandarma ekibine hakaret ve tehditler yağdırdı.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Emin Keskin

Çok önce gündem olmuş, ben biraz geç kalmışım. O araba, 156 yazısı, görevlinin kalemi kağıdı, ... hepsi devlete ait ve devleti temsil ediyor. Kameranın hatrına jandarma ekibi çok sakin kalmış. Ancak olması gereken daha ilk küfürlü ifadede veya jandarma aracına ilk dokunduğu anda yere yatırılıp, ters kelepçe ile kalepçelenip, trafik ihlali değil devletin personeli ve aracına tehdit oluşturmaktan paketlenmeliydi. Paketin kargoda biraz hasar görmesi sorun edilmezdi.
  • 1 Ay Önce

Safya HARMAN

Vatanını milletini seven askerini polisini sever. Asker ve polis de memleketinin gençlerini sever. Artistlik bile yapsalar sever.
  • 6 Yıl Önce

bidost

varsa öyle birisi, MHP'li Vezirköprü İlçe Başkanı çıkıp özür diler; ve yeğenini, devletin askerine hakaret ettiği için mahkemeye verir. davası da delikanlılığı da bunu gerektirir. bu görüntüler açıkça MHP ye atılmış bir lekedir.
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23