• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tartışmalar arasında şeriat dersleri

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gökhan tepe

Asgari ücrete ara zam, emekli aylıklarına ciddi şekilde artış yapılması, tarımsal desteklerin artırılarak yüzde 1 oranında çiftçilere ödenmesi ve ekonomide önemli sorunlardan birisi olarak gördüğümüz vergide adaletsizliğin giderilmesi. Ancak 4 saatin sonunda acı reçeteyi yine vatandaşa çıkaran anlayışlarında bir değişim iradesi olmadığını maalesef gördük.”
  • 1 Yıl Önce

Hamza

Diamond Tema, şu taş gibi gerçeği hiiiç söylemez, hep pas geçer. Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) zamanında Hritiyanların en büyük alimi Uskuf Dağatır ile Yahudilerin en büyük alimi Abdullah Bin Selam müslüman olmuştur.
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Amaç laik düzen devlet sisteminde tartışma çıkararak inançlı ve müslüman kesimleri kışkırtmak, ezmek ve dinlerini canlı yaşamalarını önlemek ana amaçtır. Merdiven altı yaşamaya devam etmeleri ve görünür olmalarını önlemek hedeftir, bu tartışmalarda.
  • 1 Yıl Önce

DERSİ

BARBARLIK CANİLİK KATİLLİK DERSİ EL KOL KELE NASIL KESİLİR KADIN MEYDANLARDA NADIL KAMÇILANIR KÖLE PAZARINDA CARŞYE KADIN NASIL SATILIR DİN İŞTE BU
  • 1 Yıl Önce

Ali osman

küfür dersi

Buhari İslam düşmanı mı yazar efendi ?

Adam kendi yorum yapmıyor. Buhari'den hadis okuyor.
  • 1 Yıl Önce

Ömer

İşte bu çok güzel açıklayıcı aydınlatıcı bir makale olmuş . Şeriatı tartışmayız tartışılmasına izin veremeyiz . İsteyen inanır , islam şeriatına uymaya çalışır dünyasını da ahiretini de kurtarır . İstemeyen inanmaz küfür içinde debelenip durur .
  • 1 Yıl Önce

ÇATALCA 77

TÜRKİYE LAİKTİR VE İLELEBET LAİK KALACAKTIR...
  • 1 Yıl Önce

HİÇ

ALLAHIN İNYE GAZZEDEKİLERİNE YETMİYORDA SANA YETİYOR İSRAİLİ HİÇ GÖRMÜYOR

YILMAZ

gel şuna münafığım münafık kalmak istiyorum de de kurtul. kıvranıp duruyorsun münafık herif seni.Size karşı ALLAH bize yeter

Yolcu

İslâm, şeriat düşmanlığı esasen millet varlığına düşmanlıktir der Nurettin Topçu rahmetli.
  • 1 Yıl Önce

H.Y.E

İslam'ın bir bu dünyaya bakan yüzü ve bir de ahirete bakan yüzü var. İman, ibadet ve ahlak insanın daha çok ahiretini ilgilendiren yönüdür. İslam'ın bir de bu dünyayı tanzim eden yönü vardır ki; onlar,muamelat ve ukubat. Buna şeriat deniyor. Muamelat, evlilik, ticaret, miras. vb insanın günlük işlerini, ukubat ise suçlar ve cezalarıni kapsamaktadır. İşte şeriat denen kısım budur. Laikliği bir yaşam biçimi kabul edenler, buna karşılar. Ama herşeyin tartışıldığı ülkemizde şeriat, gereği gibi anlaşılmıyor. Laikliklere göre şeriat, veba hastalığı gibi görülüyor. Ne olduğu bile bilinmeden hemen reddediliyor. Şeriat bir taç tır. Onu hakeden giyer. Allah, zalim,fasık, gafil toplumlara hidayet vermez.
  • 1 Yıl Önce

İ Tuncer

Allah razı olsun. Mesele budur. Rabbim bu millete yeniden akıl izan ve şuur versin.
  • 1 Yıl Önce

ŞUUR

i. tuncer AKIL İZAN ŞUUR VERSE 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23