• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bekçi bile atayamasın ama adı “diktatör” olsun!

79 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İt taşlar

Hâli harap , size haçlı artığı, siyonist uşağı , yunan ermeni artıgı ve münafık deyince kızıyorsunuz . Hiristiyan yılbaşın kutlu olsun . Daha önce hindi kesemedigini yazsaydın sana culuk gönderirdim senin avrupalı dindaşlarından neyin eksil ezik kalmazdın .
  • 3 Yıl Önce

CANIM ABIM' hazirlan

Biraz önceki yazılan yazı yarısından itibaren benim degil
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Türkiye biran önce memuruna maaşı altinla ödeme yapıp hesabına yaptırmalı. Herkeze altin hesap karti verilmeli her kez sanalda olsa altınla borclanip altınla ödeme yapmalı dövizi biran önce altinla gümüşle değerli madenler le takas edip döviz den kurtulmalı. ABD iflas açıklarsa her kişi iflas eder.
  • 3 Yıl Önce

Yücel

Kula kulluk yok.SadeceALLAH'akulluk var.Kula biat yok.SadeceALLAH'a biat var.Sadece ALLAH'a ram olma var.Dünya fani ALLAH baki,Ölümlülerden bir parça meniden meydana gelenlerdenbir şey isteme bir şey umma bir şey bekleme sadece ve sadece ALLAH'dan bekle,ALLAH'dan un sadece ve sadece ALLAH'dan iste.Sen kulluk vazifeni yapmaya çalış,ALLAH sana yeter.ALLAH'ın şeriatını yaşamaya çalış bütün dertlerin bütün sıkıntıların bütün çaresizliklerin bertaraf olur.Rızık'ı veren ALLAH'dır.Rızık bitince Azrail (as) gelir ruhunu alır.Onun için Kula kulluk yok.Sadece ALLAH'a kulluk var.Emanetin ehline verilmesi gerekir.Kul hakkı yememek gerekir.Şatafatdan uzak durmak gerekir.İftira atmamak gerekir.Doğaya saygı duymak gerekir. Yalan söylememek gerekir.Komşuluk hakkına riayet etmek gerekir.Müslümanların aydınlanma sı gerekir.Edepli olmak gerekir.ALLAH'ın ayetlerini bozmamak gerekir (faizle ilgili).ALLAH şekillere mala mülke fakirliğe zenginliğe bakmaz sadece kalplere bakar kalplere nazar eder.üstad siyaseti bırakıp bu konular üzerinden yazsanız nasıl olur.Belki yazacağınız bir bilgi bir Müslümanın imanını kurtarırda sizde sebeblenirsiniz.İslamiyet kıldan ince kılıçtan keskin bir dindir.Ne mutlu bu dini hakiki manasıyla yaşayanlara. Selam olsun onlara.Selam olsun ALLAH'a hakiki manada kulluk edenlere.
  • 3 Yıl Önce

Kadiir başhoruz

yorumcu ahmet, de teşekürler. destekleyici yorumundan dolayı dün can atakliyı sayın savcı sorgulamış, bence can ataklı boru asıl sorgulanacak emekli ggenel kurmay başkanı onlara cesaret veren topluku geren bence bu can ataklı habber yaparda asıl oyun kinden geldigi bbelli bbenden söylemesi.
  • 3 Yıl Önce

Ahmet

sayın abim bizim bu cumhurbaşkanı ammada yufka yürekli efendilik yaptıkça iti köpeği konuşturuyor hadlerini bildirse böyle konuşamazlar aslında bizde kızıyoruz bu kadar ince olma diye.İt ürür kervan yürür.Yürü başkanım yürü ali abi arkanızdayız.
  • 3 Yıl Önce

Mefküre

A z g ı n a z ı n l ı k .... ! Ç a t l a s a n ı z - p a t l a s a n ı z B u Ü l k e n i n s e ç K İ N l e r i...? D e ğ i l s i n i z A r t ı k.. İ y i c e a n l a y ı n .. O k a l ı n k a f a n ı z a i y i c e s o k u n.... S o k u n v e d e f o l u n A i t o l d u ğ u n u z y e r e... S İ Z B U Ü L K E Y E A İ T D E Ğ İ L S İ N İ Z....
  • 3 Yıl Önce

Rıfat

Hakan; Atan gibi içkiyi fazla kaçırıyorsun, demedi deme!..
  • 3 Yıl Önce

Ayse

Boğaziçi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’nun gençlere övünerek verdiği öğüt; “Eğer iş fikrinizi annenize anlatıyorsanız anlıyorsa o işten vazgeçin.” “Cennet anaların ayağı altındadır” hadisiyle büyüyen bir neslin, annelere, kadınlara böyle üsten bakması, gerçekten üzücü. Ne yani anneler ve kadınlar iş fikrini anlamayacak kadar salak mı, geri zekalı mı? Annesine bu şekilde bakan biri Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birindeki kız öğrencilere nasıl bakacak, orada okuyan gençlere ne katabilir ki? Tamamen siyasi nedenlerle atama üniversiteye zarar verecek.
  • 3 Yıl Önce

İhsan y

Hacıı saçmalıyorsun 
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Nuran hanım, bir empatiyi, de kılıçdarogluna yapsanız. kimse menmun deyil seçilmeden parti başkanı oldu üstelik sevilen kişide deyil. göz sürekli karşıyı görür kendine bakmaz!
  • 3 Yıl Önce

Hakan

Bu ülkenin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk tür ve bu ülkenin laik anayasası vardır tıpış tıpış uyacaksiniz
  • 3 Yıl Önce

A.Yurttaş.

Ali bey size soru bu azgın ahlaksızlar bu gafiller akpartinin yerinde olsalar ne olur.Tabiki bırak yönetimi devlette 1 tane bile ne yönetici nede işci olarak sagcıları barındırnazlar..Peki bizde reis dışında birazda soylu dışında bu çakallara haydutlara gerekli cevabı veren varmı ?. YOK.İl başkanları .m.vekilleri nerde ne iş yaparlar.Bize M.Gökçek.gibi adamlar lazım.Gölgesinden vede c.h.p şarkatanlarından alçaklarından korkan adamlar gitsin tavuk beslesinlerde bi faydaları olsun..
  • 3 Yıl Önce

Mehmet narin

Onlar partili dir belki ama,anday olupkaybedince biryerlere atanmış değiller.madem kimseye sormayacaksinm ,diktatör deyince neden kiziyorsun.
  • 3 Yıl Önce

NURAN DEVRES

Sn rektörün durumu gerçekten çok zor. Kendisiyle empati yapıyorum. Düşünün, bir kurumun, okulun başına atanmışsınız. Ama orada kimse sizi istemiyor. Sevmiyor, saygı duymuyor, adam yerine koymuyor. Ïnsanın ağırına gitmez mi? Sevilmeyen, istenmeyen bir rektör olmak kolay değil. İçine sindiremez, hazmedemez bunu. Bir insanın istenmediği bir yerde görev yapması kolay mı? Allah yardımcısı olsun. Böyle bir durumu kimsenin başına vermesin.
  • 3 Yıl Önce

A.Yurttaş.

Buyur yeni bir sorun daha.Acaba yeteri kadar KUDUZ AŞISI varmı. 
  • 3 Yıl Önce

Mehmet Daçe

Yazı güzel, konu güzel. Ama iki satıra bir reklam da olmaz ki.
  • 3 Yıl Önce

Halim Harap

Sayin yazar 1 canli horoz 100 tl olmuş. Alıp da yılbasinda kesip yiyemedik güzelce. Perisaniz efendim.
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Bilir kişi sistemi eleştirmek, sana fayda vermez senin düşüncen bir ürünü fiyatını birde paket yapmasını, isteyip tekrar fiyatda pazarlık yapmaya benzer biz yorumcular, bilmişlikden ziyade başkanlık sistemiini hesaba katmadınjz galiba.
  • 3 Yıl Önce

Emrkl

Bu gün verilen kararlar hoşunuza gidebilir yarın devran döndüğünde söz laf etmeye hakkınız olmaz her işin güzelini taktir edelim yanlışıda dile getirelim
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Cumhurbaşkanı atayacak tabi ki... Ne itirazımız olacak. 
  • 3 Yıl Önce

Tarafsız

Demokrasiden korkmayın Ali bey. Rektörler 2016 dan önce olduğu gibi seçimle gelirlerse bu tür huzursuzluklar olmaz.
  • 3 Yıl Önce

A.Yurttaş

Bu ...  .... bu domuzcu canan ve faşist zihniyetli yandaşları KARACAHİLLE şunu ögrensin.Eskiden bizi padişah avrupa ülkelerini krallar yönetiyordu.şimdi demokrasi diye bir sistem var.Vatandaşın oyunu alan ülkeyi yönetiyor begenmezsekte birdahaki seçimde başa gelemiyor.KAPİŞ..Durum bu..şimdi reis yasalar çerçevesinde atamayı yapar.Be ÖKÜZ mahluklar bu kişi c.h.p li olmak zorundamı.siz kimsiniz kahpeler bu ülke sizin babanızın malımı.şimdiye kadar istediginiz gibi yaşadınız yönettiniz aynen devammı diyorsunuz.Aşagılık mahluklar size artık insanca saygı gösterilmez.Haddinizi aşmayın.
  • 3 Yıl Önce

Dursun

Editör..Nedir bu.? Hep ayni troller pekcok kez yorum yapiyorlar ve yayinliyorsunuz.Mesut gibi bashoroz gibi. Biz bir yorum yazdigimizda yayinlamiyorsunuz.Küfur yok iftira asagilama yok ama sizin gorusunuze uymuyoruz Ataturkcu, Milliyetciyiz diye yorumlari yayinlamiyorsunuz. Kufur etmeyen birisiyim.Ama bunu yapmak serefsizliktir.Daha fazlasi bana yakismaz.Biraz adaletli, hosgörülu olun.At gözlüguyke dunyaya bakmayin.
  • 3 Yıl Önce

Bilir Kişi Bilir İşi

Kadir Başhoruz, ne demek istediğimi anlatamamışım, sana başka şekilde anlatayım. Öncelikle cumhurbaşkanlığı sistemi için yaptığım yorum Sayın Erdoğan’dan bağımsız olarak yapılmış bir yorumdur. Yani kişiyi değil sistemi eleştiriyorum, çünkü yarın Erdoğan değil başka biri bu yetkilerle cumhurbaşkanı seçildiğinde ne olacak? Tüm bu kararları senin desteklemediğin adayın doğru düzgün kontrol mekanizması olmadan tek başına almasını ister miydin? 
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Darbeciler haybeciler hep kaybediciler bunlar 
  • 3 Yıl Önce

Cemal yücel

Ali bey selamünaleyküm kolay gelsin ben bu kirli siyaseti reddediyorum her yerden haber okuyorum bilgim olsun diye ve inanin midem bulanıyor bu ne ikiyüzlülük omurgasizlik 1 ay önce takvim gazetesi Tweeter hesabinda sma hastaları için Tweeter atıp iban numarasi paylaşan arda Turan için kral hareket diye övgüler diziyorlar 1 ay sonra bir başkası yapınca yerden yere neye kime nasıl inanacağız bir diğeri Milli Piyango’dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon TL’nin SMA hastası çocukların tedavisinde kullanılması için sosyal medyada başlatılan kampanyaya İzmir'in Kiraz Belediye Başkanı AKP'li Saliha Özçınar'dan şikayet geldi. Muhalefet partisi liderleri, belediye başkanları, sanatçılar ve yurttaşların büyük destek verdiği kampanyayla ilgili paylaşımları ekran görüntüsü alarak bakanlığa şikayet ettiğini söyleyen Özçınar, "Kimse Türkiye Cumhuriyeti devletini küçük düşüremez" dedi.birde böyle bir haber var sn cumhurbaşkanı corana için iban verdiğinde Türkiye Cumhuriyeti küçük düşürmüş mü oluyor neden her çiçeğe b.ka balıklama atliyorlar bunlar nerde inandırıcılık abesle iştigal ediyoruz bu ülkede ciddiyet bitti hic kimse bin düşünüp bir konuşmuyor.
  • 3 Yıl Önce

namık

Merhaba Ali bey, Türk aile yapısına gösterilen hassasiyetten mafya dizileri muaf mıdır? maalesef ilgili haberlerin altına yorum açılmadığı için orada soramıyorum bunu. Mafya dizilerine bir ilgi bir yüceltme sebebini anlayabilmiş değilim. bu dizi ATV de olduğu için mi torpillidir.ille fox, show,star kanal D de mi yayımlanması gerekiyor bir dizinin Türk aile yapısına zarar verdi sayılabilmesi için? Tutarlı olmak lazım değil mi?
  • 3 Yıl Önce

Bir Bilen.

Ahmet taş denen ....  adı kötülenen mümünler kim.İsim söylede bilelim.İftiracı yalancı pinokyo çapsız kemalmi.Yoksa davayı satan nankörler A.gül d.oglu babacanmı..Yoksa domuzcu cananmı.. 
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Tahir bey bu demir ali sizmisiniz yoksa, zehir hafiye gibi takipdesin nasıl işler nasıl ençok işiniz fasıl burayı sizsiniz asıl sizi ençok burannın havası bozuldugunda anlıyorum. Ama önemli deyil sizleri tanımmakda ayrıcalık sizi takip edenlerde olacak elbetde sizi daha iyi anlıyacıyık karanlıkdasın tanınmıyon birazcık yumurta satıyorsunuz bayat, cılk
  • 3 Yıl Önce

ISMAIL ERSOY

Yorumcu Demir Aliye ben öyle demek istemedim diyeceğine, yazdığını editöre göndermeden önce bir oku, yada birine okut. Yazdigin anlaşılmıyor, niye buradaki insanlara eziyet ediyorsun. Bence Rıfat gibi iki satır yaz, sade ve yalın olsun
  • 3 Yıl Önce

Ibrahım

Sayın yazar. Mesele atamada değil, tabiki yetkisi var atayabilir.Mesele son dönemde yetişen başında prof olup içi boş insanlarda.Yuksek ihtisas alanı siyaset yapıp sadece partinin sağlam bir neferi olmak.O Kemal Gürüz ler Alemdar oğlu da bir şey kazandırmadı bunlarda kazandırmaz.Univeriseteler yöneticisini kendisi seçmeli.Yoksa üretmeyen düşünmeyen bir nesil yolda.Siyasetin ne işi var üniversitede.Hangi fikir hangi anlayış olursa olsun yanlış.
  • 3 Yıl Önce

Muallim

Mehmet 100%24 alan chpkk mı , yoksa 100%11 alan fetö partisi ip mi , yoksa 100 % 11 oy alan hdpkk mı atasın rektörleri. Yoksa siz işkembesi saman dolu kafası su kabağı sizleremi sorsun .
  • 3 Yıl Önce

Mesut

Dikdatör görmek isteyen 1950 ye kadarki idarecilere baksın , idam kararı verilen ve sonra mahkeme edilen istiklal mankenlerine baksın 
  • 3 Yıl Önce

Mesut

Mehmet , önceden üniversitede 3 kişi seçiliyordu reisi cumhurum da istediğini atıyordu, şimdi de reisi cumhur yine istediğini atıyor zorunuza gideni ve kalbşnizdeki iblisin ne düşündüğünü biz biliyoruz. Sizin derdiniz islam kuran ve samimi mümin düşmansınız abdullah gül, davutoğlu ve babacana olan muhabbetiniz en güzel örnek , siz müslüman gibi gözüken münafıkları seviyorsunuz .
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

Yorumcu demir ali ben öyle demiyom konuyu saptırma onu ancak, kelime oyunu ile senin gibi olan biri yangına körükle giden biri olabilir sakızı fazla çiyneme tükürünce suçsuz birine yapışır mankenlik bir sanat diyorum, ve moda nisa diyede bir sektör var sizin gibi laf anlamayanlar var.
  • 3 Yıl Önce

Tahir

Prof. Boşhoruz köşeyi sereflendirmiş gene..
  • 3 Yıl Önce

Pars

Chpye oy veren baş örtülüler konu mankeni, akpye Oy veren baş örtülüler türbanlı bacı:)
  • 3 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Bunlara aynen Mehmet Moğoltayın dediği gibi diyeceksin"ne yani adalet bakanlığına devrimci kadroları almayacağımda MHP lilerimi alacağım, birdaha olsun yine aynisi gibi davranırım' diyen moğoltay gibi yapacaksın
  • 3 Yıl Önce

s.d

Haşa! Ne demek atayamamak?  
  • 3 Yıl Önce

DemirAli

Kadir e cvp.Cuma namazi cikisinda Camii avlusunda butun partilerdeki bayanlar konu mankenidir mi diyorsun
  • 3 Yıl Önce

Mesut

Reisi cumhur erdoğan m kamal gibi istiklal mahkemeleri kurduda önce idam kararı verip sonra mahkememi etti ? İstiklal mahkemelerinde olduğu gibi 500 bin kişiyimi astı ? Bu nasıl dikdatör 
  • 3 Yıl Önce

kml

güzel geçirmiş...diline sağlık
  • 3 Yıl Önce

Mesut

Mehmet samansever üniversitelerde rektör seçimlemi atanıyorduda erdoğan bunu değiştirdi?  
  • 3 Yıl Önce

Mesut

Canım erdoğanda istanbul üniversitesi rektörlüğüne kamalist Laik ( islam dışı ) kuran düşmanı chp , ip meral 'in ortağı hdpkk nın başı murat karayılanı veya duran kalkanı atasın o zaman memlekete demokrasi gelir , insan hakları zirve yapar , ahim türkiye lehine karar verir ve kimsede erdoğana dikdatör demez . Ya chpkk ipkk ve ortaklarının dediği olacak olsaydı bu millet bu islam kuran mümin düşmanlarını seçerdi o rektör koltugunada bunların zalim faşist esfelesafilin adamları atanırdı.  
  • 3 Yıl Önce

Mehmet

Yüzde 52 oyu Rektör almış gibi yazmışsın. Hadi o zaman üniversite öğretitim elemanları secim yapsın rektörler için atanan rektörler ne kadar oy alacak bir bakalım
  • 3 Yıl Önce

emekl

Esas kirlilik dışta değil içte kisvede değil kalpte olur.Onun dışındaki her leke ne kadar kötü görünürse görünsün yıkandımı temizlenir.Yıkamakla çıkmayan tek pislik kalplerde yağ bağlamış haset ve art niyettir.
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

bazı yorumlara cevabımız, anlamayanlara art niyeti olanlanlara, cevabımız, yorumcu, demir ali sen neyi yakıştıramadın bende sana yakıştıramadım hem soruyorsunuz cevap dan rahatsız oluyorsunuz. manken heryerde bir meslek nisa diye islami giyimde sadece bayanlar hizmet veriyor potyumda bikini sütyen mankkenlerde var onlar ayıp etmiyorsa söylemekmi hata oluyor şu kadarınmı söyleyim chp başörtülü bir bayanı kadrolarına almakla karekter islami deyil bundan rahatsız olmayanlar isterse imam olsun biri başörtüsüne karşıyım derken, sevgi hanım işe alındıgınamı minnet duyuyor belki ezana başörtüsünne karşı olan bir parti pek samimi deyil hdp hüda kaya var başörtülü budabir sömürü.
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

Sususluk sorun degil, degil mi?
  • 3 Yıl Önce

Rıfat

Bugün Erdoğan a diktatör diyenler geçmişte atalarının ne olduğunu göremeyecek kadar narkozlanmışlar!..
  • 3 Yıl Önce

Turgut

Üniversite rektör atama için prof. Olması kriter değil ki AKP'ye kayıtlı olması kriter dokuz Eylül eski vekil bogazicine vekili adayı olması rektör yapıyor sorun bu hiç suya sabuna dokunmamissin
  • 3 Yıl Önce

Halil Akgün

2016 yılına kadar üniversitelerde seçim yapılır en çok oy alan üç rektör cumhurbaşkanına sunulur öyle seçilirdi.makbul olanı en çok oyu alanın seçilmesidir ama bu genelde uygulanmaz.. sonuçta en çok oyu alanlar seçilirdi...sonra seçimi kaldırdılar ve direk atamalar başladı.. bugün bakın tüm üniversitelerde ak parti ile bir şekilde yolu kesişmiş kişiler rektör oluyor...bu sizce liyakat göstergesimi...
  • 3 Yıl Önce

Furkan

Oldu olacak, tüm halk seçimleri kazanan kişiye imzalı boş kağıt ya da genel vekaletname versin, bu sistem ona benziyor çünkü!!! İlkokullarda sınıf başkanı da atansın, öğrencilere mi soracağız, ya da apartmanlarda yöneticiler de en tepeden atansın, apartmanda oturanlara mı soracağız Başkanlık sistemi olan (Afrika ya da benzeri ülkeler hariç) ülkelerde başkan herşeye tek başına karar veremiyor, DENGE, DENETLEME gibi mekanizmalar var. Mesela Biden ya da Trump kafasına göre büyükelçi atayamıyor, aday sunuyor, kongre bu adayla mülakat yapıyor, soru yağmuruna tutuyor beğenirse atanıyor. Yoksa insan her yerde insan Trump ta eşini dostunu büyükelçi yapardı. Adalet ve liyakat çökerse, herşey ben yaptım olduya dönerse, hesap verme olmazsa mahvoluruz, çürürüz, biteriz. Aynı gemide olduğumuz için hepimiz batarız.
  • 3 Yıl Önce

Merkep gibi uyacaksınız.. Tıpış tıpış.!

Sağcılar size 350.000 oy verince birden çağdaş modern bilgili insana dönüşüverdi İBB seçiminde..! Turist Ekrem nasıl başkan ise..!..! Recep Tayyip Erdoğan da ATATACAK.. MERKEP GİBİ UYACAKSINIZ..!
  • 3 Yıl Önce

Bekci

Bu ülkede %41.4oy alan mecliste 450 milletvekilinden 213 milletvekili cikarabildi %34 oy alan meclisin % 60 milletvekilliğini aldi...bu ülkede %27 oy alan ist. Belediye başkanı oldu,bu ülkede beden eğitimi mezunu vakifbankin en önemli yönetim kararlarının alındığı yönetim kurulunda,kaldiki bogazic rektörü, kariyerli ve kaliteli bir eğitimi olan birisi, eleştirenler var diye olayı hakaretlerinize dayanak yapmayın,
  • 3 Yıl Önce

Canturk

Ak-parti saflarinda calismis millet vekilili adayligi yapmis sonrada bir unv. atanmis ne varki bunda yahu
  • 3 Yıl Önce

Numan Olgun

Muhalefeti ciddiye almayacaksın bu konuda çok haklısın Ali İhsan bey,maalesef ve nedendir bilinmez adamlar yaygara yapınca bizimkileri bir tedirginlik sarıyor,eğer Reis,in dik duruşu olmasa parti muhalefetin boyunduruğuna girecek gibi,bence hiç kaale alınmaması gerek, it ürür,kervan yürür.
  • 3 Yıl Önce

Geçmişte Atasını görmeyen

Kalkmış Erdoğan a diktatör diyor, neremle güleceğimi bilemiyorum,tarihini bilmeyen bugününü hiç bilmez!...
  • 3 Yıl Önce

DemirAli

Sayin Baskanimiza yakistiramadim Cuma cikisinda Camii havlusunda paska partideki basi kapali bir bayana konu mankeni demesini
  • 3 Yıl Önce

Rıfat

Bunların dertleri atanmış-seçilmiş olayı değil tek dertleri İSLAM..
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

ahmet taş saçmalamış kimin müslüman olduguna, Allah adınna konuşamazsın gerçek mimin olsan bu sözleri agzına alamazsın her mümin kendi yaptıgından sorumlu, sen belirleyemezsin, sende islam ibaresi olsaydı bize cepe alanlara yalanlara cevap yazardın.
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

yorumcu, bilir kişi, hiç bilmeyen kişi, madem atamaları cumhurbaşkanı yapıyor, digerlerine ne gerek var diyon 18 bakanlık var onada sebeb bulursun . şu anda başkanlık sistemi hakim bir banka düşün bir sorumlu müdürü varken ayrıca gerekli kısımlarda çalışan persenoli vvar bu müdür varken personele ne gerek var denirmi.
  • 3 Yıl Önce

Diktatör görmek istiyorlarsa atalarına baksınlar

Hitler eline su dökemez, mussolini de. Lenin stalin belki yarışabilir, stalin milyonlarca insan öldürmüş ama bu onları da geride bırakır. Neden mi. Mazlumların sığınağı, sömürgelere engel olan, şeriat devleti adalet dağıtan osmanlıyı yıktığı için. Osmanlı yıkılınca istedikleri gibi zulmettiler, insanları sömürdüler, adalet ahlak kavramları gitti bir de yerine kendileri üretmeye kalktılar. Bir asırdır katliamların zulümlerin sömürülerin sorumlusu başta bu diktatör olduğu için en büyüğü budur. Padişahlar şeriatı uyguluyorlardı bu ise avrupanın sömürge kanunlarıyla diktatörlük yaptı
  • 3 Yıl Önce

Haylaz

Sn hocam eski süreçlerde yurtasimizin başörtüsü sorununu görmüş hatta yaşamişsiniz elbette bazen yeri gelince söylüyorsunuz hatta mağdur Anadolu insanıdır diye tartışmalarda karşı tarafı susturmak içinde çok kullanıyorsunuz ..peki sizce geçim sikintisida sizi ilgilendiren bir konu degilmi başörtüleri ni savundugunuz insanların geçim sikintisini iki satır yazmak umurda olmuyor ...zira chp yada başkalarına çatma aracı başörtüsü sanırım geçim işlerini boşver diyor yazarimiz
  • 3 Yıl Önce

ahmet taş

Padişahın biri birgün her dediğini yapan vezirini görevden alıyor vezir şaşırıyor ve padişaha çıkıyor ben hiçbir zaman senin alehine birşey söylemedim neden beni görevden aldın diyor mesele orda diyor bınca yıl yanımdasın hiçmi yanlışım olmadı diyor. Tabi o devlet admıdır ülkeyi düşünüyor Tayıp erdoğan devleti düşünseydi hepinizi kapının önüne koyardı 15 temmuzda olmazdı o zaman hep övüyordunuz. Yanlız sizden ricam islam dini kisvesi altında bunları söylemeyin islam dinine zarar vermeyin Bugün akit islamcı gazeteyim diyor zaliden yana duruyor hergün iftira atıyor hergünyalan söylüyor adalet hukuku ayaklar altıa alıyor yazsamiki gün okuyamazdın Ayette ben muminim diyene sen mumin değil sin demeyiniz diyor onun için bende bunu söylemiyorum Ancak Allahtan korkunuz varsa müminlerin adını kötülemeyiniz
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

sayın mustafa beye teşekürler, ayrıca yavuz yorumcu S400 lere nne gerek var Türkiyenin etrafı ateş çemberi 40 yıldan beri pkk mezali yunan, güney kıprıs süriye israil mısır. ermeni yıllardır soy kırımıyla, 30 senedir hakkı olmayan karabagı işgal etti egede tehtit savuran bir avuç yunan abd, ab üvey evlat muamelesi yaparken, dürüst olanı göster nedense bunca hasımlar karşısında biz Türkiye suçlanıyor neden osmanlı varken böyle deyildi deden varken itat eden onlardı bedel ödüyoruz bedel güçlü olmak gerek isteyerek.
  • 3 Yıl Önce

Osman

Aynen devam. Sus pus. Zamlar, asgari ücret, vergiler hakkında asla yazma olur mu. Kızarlar.
  • 3 Yıl Önce

Nihal

Gün geçmiyorki chp de entrikalar ardı ardına geliyor Özellikle muhafazakar kesime saldırılar artmakta bunu ya ahmakça bilinçsizce yada profosyonel kurnazlıkla yapıyorlar kibarca lanse edilen adı Toplum Mühendisliği,Toplumsal algı olarak geçer. Türkçe Kuranı kerim,Başörtüsü gibi toplumsal kapnmış tozlanmış yaraları tekrar tekrar kanatıp sonrada tedavi etmeye çalışma içersindeler sansasyonu kendileri gündem yapıp sonrada cevaplandırıyorlar iyide bu ne gerek var hani bu konular kapanmıştı niye yeniden açılıyor çok basit.Bir kısım Muhafazakar kesimin kafasındaki soru işaretlerini cevaplamak için yapıyorlar.Önce bir malzeme oluşturuyorlar tabiki biliyorlar iktidar cevap verecek sonra kendilerinede cevap hakkı doğacak böylece kafasında soru işareti olanların sorusu cevaplanacak.Yok canım chp öyle değilmiş, yok canım chp böyle değilmiş gibi gibi soruların cevapları bak adam cevapladı canım demek için yapılan oyunlar tam bir pembe dizi olmuş CeHape entrikaları gündem yaptıkları malzemler ne kadarda komik ama işte kafasında soru işareti olanları cevaplamak için yapıyorlar ortaya birini kurban ediyorlar o saçmalıyor sonrada açıklaması geliyor :))))
  • 3 Yıl Önce

Bilir Kişi Bilir İşi

Tartışmamız gereken konu atanan kişinin ismi değil bizzat atama yetkisidir. Cumhurbaşkanımızın neden böyle bir işi ve yetkisi vardır? Son zamanlarda bakanların veya siyasilerin yaptıkları açıklamalara bakıyorum hep ‘cumhurbaşkanımızın talimatıyla, takdiriyle, tasarrufuyla’ gibi cümleler. Güzel kardeşim bu ülkede her şey cumhurbaşkanı talimatı veya takdiriyle yapılacaksa o koltuklarda oturan sizlere ne gerek var? Liyakat çok önemli ama bu sistemle liyakat zor, cumhurbaşkanıyla fikir ayrılığı oldu mu bir gecede görevden alınırsınız. Dolayısıyla rektör atamış falan geçelim bunları, o ismi atasa ne olur diğerini atasa ne olur? İtiraz edilecek o kadar konu varken buraya mı takıldık?
  • 3 Yıl Önce

DİNDE REFOR İSTEYENNİN ADAMI

BRAVU BUKADAR BOŞ LAF ETMİŞSİN AMA BU HERİFİN HIRSIZIN PARTİSİNDEN ADAY ADAYI OLDUĞUNU SÖYLEMEMİŞSİN BU MU HAK ADALET LİYAKAT BUKADAR MI ŞEREFSİZLEŞTİNİZ O SAYDIKLARININ HİÇ BİRİ BU GÖREVKERE GETİRİLMEDEN ÖNCE HİÇ BİR PARTİNİNİ ADAY ADAYI DEĞİLDİLER
  • 3 Yıl Önce

Ömer

Size ne kimi atama yaparsa yapar . İlla Boğaziçi’ne sol birisi mi olmalı . Boş kuru gürültü . Kayyum Muş . Velev ki kayyum ( değilde ) ne olacak . Tepinin durun . Erdoğan’ın isabetli atamasını destekliyoruz .
  • 3 Yıl Önce

İZMİRLİ

Üstadım hani fıkradaki gibi bunlara heryer elek, bırakın heryere elesinler bakalım.Allah büyüktür
  • 3 Yıl Önce

Mustafa

AKP yi kabul etmeyen bir universitenin susuzlukla ilgili projesi varmi. #13 eksenli makina ureten bir holding var mı #Turk milleti sadece bilmediği konuda ahkam kesiyor, başta profesör leri. Kopyala yapıştır proflardan baska birşey beklemek te çok yanlış. Araştırmacı Gazetecilerde aynı ne sağı nede solu susuzluk ile ilgili bir çalışma yok
  • 3 Yıl Önce

Yavuz

İSTİKBAL GOKLERDEDİŘ. ........................ M.KEMAL ATATURK. ................................ Neden S 400 savunma sistemi alıyoruz ? Kim bize saldırarak ???............................. Doğu Akdeniz'de ne işimiz var................ Syd pyd pkk.ernk.. eok.onlar bizemi.saldırarak mis. Onlar topraklarini savunan guclerdir. ................................... Ermenistan bizemi.saldıracak.rak. Neden komsularimizdan dostumuz yok? ??......... BU SOLYANDANCARKLİTAYFA CİHAN İMPARATORLUĞUNUN PARÇALANMASI NA ODUN TAŞIYAN. MEŞRUTİYET Cİ TERAKKICI DAHİLİ HAINLERIN TORUNLARI DİR. .BUGÜNKÜ CHP ATATÜRK UN MASKESİ SAKLANMIŞ TERAKKİNİN .GENEL ORGUTUDUR...
  • 3 Yıl Önce

mutmaine

devletin dini İSLAM, kaldırıldığı günleri özlüyor olmalılar....hazmedemiyorlar..
  • 3 Yıl Önce

Suluman

Reis Allah'ına kurban çok güzel yazı olmuş ...
  • 3 Yıl Önce

tebrikler

Bunlar ancak bu dilden anlar
  • 3 Yıl Önce

Levent 15

Bunlar zıpladıklarına göre "İsabetli biri" rektör olmuş!
  • 3 Yıl Önce

Kadir başhoruz

En üstün mevki zirve cuhurbaşkanı makamı bütün, atamalar ona takdim edilir iki sefer itiraz hakkı olup ve kabul eder derlerdi peki atayan cumhurbaşkanı tayın ediyor. cumhurbaşkanından dahamı üstünlerki itiaz edebiliyorlar. hepde sol kesim chp hdp ip hepsi aynı tip. hangisini begeniyorlarki hani elalem ne der burda başlıyor keder sanki herşeyin iyisini onlarmı biliyor, hayır tek bildikleri şey mani engel olmak buda bir emir yaptırmamak. isterse kendini yırtsınlar isterse kırıtıp sırıtsıtllar en üst, altdan emir almaz ne yapsan begendiremezsin. herkes bunnu böyle bilsin çok istiyorsa ihtidara gelsin.
  • 3 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23