• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Atatürk’ün hata yapma hakkı!”

41 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İŞGALCİ İNGİLİZLER YAPMADIKLARINI

Ayasofya CAMİSİ İBADETE AÇIKTI, Sarığa, çarşafa dokunan gavur yoktu. Hele hele MÜSLÜMAN HALKA ZORLA FRENK ŞAPKASINI GİYDİRECEK YOKTU. Laiklik denen ahlaksızlığı zorla zorbalıkla Müslüman halka dikte edende yoktu. 
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

... siz ne kadar yazsanızda Atatürk dünyanın kabul ettiği bir liderdir.Diyorsunuz ki Ataturk bir toplumu cahil etti sözüm ona Atatürk okuma yazma oranını bir gecede yok etti.osmanlicayi değiştirdi şimdi size osmanlı döneminde bır ozan desem karacaoğlan,dadaloğlu.. onların yazdıklarını söyleyin esem aynı şu anda söylenenler gibi.yabancı dilde bir şeyler şöyle desem sizde söyleseniz anlamam.bana osmanlıca bir türkü söyleyin .misal mi bana kara diyen dilber gòzlerin kara değil mi.bu mısralar sahi türkçe değil mi
  • 5 Yıl Önce

Mesut

Batıcı laik kamalistler BUDA bilge veya resul olduğu söyleniyor ama şimdi insanlar ALLAH diye tapıyorlar . Son 10 kasımda kamalist atatürkçülerin yaptığı da aynısı . 50 yıl sonra hepiniz ALLAH diye m kamala taparsanız hiç şaşmam görünen köy kılavuz istemez TANRINIZ sizin olsun bol bol tapın .
  • 5 Yıl Önce

Mesut

Kamalistler m kamali savundukları sevdikleri kadar KURANI ve HZ MUHAMMEDi sevip savunsaydılar bu konuyu konuşmuyor olurduk . HZ muhammedi kuranı ve halifeleri koruma kanunumu var herkes fikrini söylüyor . Kamalistler m kamalin kutsallığımı var ? Varsa söyleyin bizde bilelim . . .
  • 5 Yıl Önce

Mesut

Batıcı laik kamalist yorumcular olayı çarpıtmayın kim kime hakaret küfür ederse gereken ceza verilsin . Arşivler açılsın tüm belgeler hatıralar günlükler açılsın demek hakaretmi oluyor?. Yalan konuşan bilgi verende cezalandırılsın bu kadar basit.
  • 5 Yıl Önce

halil ibrahim

RABBİM C.Czamanda birbirlerine kavuştursun BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. İLLA CEHENNEMİ ZUMERA.....
  • 5 Yıl Önce

Mrsut

Mümin batıcı laik kamalist olamaz, batıcı laik kamalistde mümin olamaz çünkü kuran ile devrim ilkeleri birbirinin zıddıdır .
  • 5 Yıl Önce

Kamil Görünce

Yorum yapacaktım lakin bir yazana baktım bi yazıya vazgeçtim
  • 5 Yıl Önce

ali namlı

Dediklerinize ben de aynen katılıyorum ; Atatürkü eleştirmenin suç sayılması akılla ,mantıkla asla bağdaşmaz ! Eleştiri olmazsa gerçekler nasıl ortaya çıkacak , değil mi ! Ama gel gör ki yasaya rağmen bazı kendini bilmez meczuplar Atatürke her türlü hakareti yapabiliyor ! İşin içinden nasıl çıkılacak ?
  • 5 Yıl Önce

ayse cebeci

Siz Atatürk'e hakaret ettikçe Türk milleti Atatürk'ü daha çok sahipleniyor Çünkü diğer Müslüman ülkelerin halini gördükçe Atatürk'ün büyüklüğünü anlıyorlar
  • 5 Yıl Önce

Semih

Kimsenin kimseye hakaret etme özgürlüğü zaten olmamalı değil Atatürk'e veya Cumhurbaşkanına.Ama hiç kimsede hatasız değildir.Bir insan senelerce liderlik yapacak,ülke yönetecek,kanunlar çıkaracak,hem içte hem dıştaki muhalefetlerle düşmanlarla mücadele edecek ve hata yapmayacak.Mümkün mü?Onun için kimseye hakaret edilmeden sadece gerçekler dile getirilerek eleştiri yapılabilmeli.Kemalistler Atatürk'ün sevabıyla günahıyla tartışılmasından neden çekiniyorlar?Hem herşey ortaya çıkarılır herşey açıklığa kavuşursa Atatürk hakkındaki spekülasyonlarda biter.Kimsenin artık söyleyecek lafı kalmaz
  • 5 Yıl Önce

Mesut

Kuranıma , dinime , yazıma , halifeme , camime, kültürüme, giyimime , eğitimime , tarihime, düşmanımı dost dostumu düşman gibi belleten kişi ve kişileri sevmek saygı duymak...
  • 5 Yıl Önce

Ata

Atatürk sevgisi daha kaç yıl sürecek diyen arkadaşlar bu sevgi bu dünya döndükçe sürecek ne mutlu Türküm diyene
  • 5 Yıl Önce

Hakikat

Bu büyük vatanda Allah bizi İslamdan, vatan sevgisinden, Atatürk sevgisinden uzak tutmasın Amin
  • 5 Yıl Önce

Eyfel

Bırakın Atatürk den nemalanmayı kimisi küfrederek kimisi överek nemalanıyor. Atatürk sevgisi bu ülke insanın genelinde vardır. Bu sevgi bitmez.
  • 5 Yıl Önce

Oguz

Atatürk bu ülkenin aydınlanma sembolü dur.
  • 5 Yıl Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize sağlık Hocam.Bu..kepazelik..daha kaç yıl devam edecek.
  • 5 Yıl Önce

hasan

peki benim dünyeaaaa liderimin kandırılma hakkı yok mu,,,var tabi 
  • 5 Yıl Önce

Ercan

Cumhurbaşkanına yapılan eleştiriler hemen hakaret davasına dönüşüyor. O zaman eski cumhurbaşkanına da hakaret edemezsin kardeşim. Öyle bir dünya yok.
  • 5 Yıl Önce

Cabbar Cokkibar

Degerli Bahadiroglu,sadece bahsettiginiz saldirgan kisiler degil,toplumun yarisi boyle akil hastasi,kendi tatminsizliklerini baskalarina saldirarak ya da oldurerek gidermeye calisiyorlar.
  • 5 Yıl Önce

YOKEDİCİ

yazar atatürkçü ve kemalistiz.. sen nasıl şeriatçı isen ve saygı bekliyorsan bizede saygı duy..
  • 5 Yıl Önce

Güneyrüzgarı

" Muhammedin koyduğu esasların toplu olduğu KİTABA Kur'an denir.Bu esasları ihtiva eden cümlelere ayet,ayetlerden mürekkep parçalara da sure derler.Muhammed 40 yaşına geldiği zaman vatandaşlarını kendi bulduğu ve doğru olduğuna inandığı yeni bir dine davete başladı. " 1931 Tarihli MEB baskısı olan Tarih II kitabından alıntıdır.Gökten indiği sanılan kitapları soran yorumcu kardeş,sorunun cevabı için " Muhammedin koydugu esaslar " ibaresi yeterli sanırım.MCB TS 61 rumuzlu yorumcu kardeşimiz de bazı sorular sormuş.Arap hafleri Türkçe mi,Fes bize mi ait,Kur'an'ı Arapça okumak farz mı ? Geçin bunları,yobazlara anlatın,diyor.Peki kullandığımız alfabe bize mi ait ? Degil,Latin alfabesi.Fes bize ait değil,Fas'dan çıkma.M.Kemal paşa neden takıyordu peki ? Kur'an'ı Arapça okumak farz değil,lakin Fussilet/3,Rad/37 ve Yusuf/2 ayetlerinde,Kur'an'ı anlayasınız diye Arapça indirdik deniliyor.ALLAH dünyada farklı farklı dillerin konuşulacağını bilmiyormuydu hâşâ,bunlar bizlere yani yobazlara anlatılacak ise yobazız Elhamdulillah.
  • 5 Yıl Önce

Gökmen

Ellerine sağlık üstad aynen dediğin gibi....
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK! Ölümünden 81 yıl sonra bile bazı tipleri hala titretiyorsun. Allah seni bu ülkenin kurtarıcısı yaptı. Mekanında cennet olur inşallah. Sen bizim ebedi liderimizsin.
  • 5 Yıl Önce

Kim olduğumun önemi yok

Kemalizmin son aşaması radikalizmi yazınız çok iyiydi ve doğru bir tespitti çelişkiler ve yalanlar üzerine inşa ettikleri ideolojileri hergün yeni bir çıkmaza giriyor seksen milyonluk ülkede bir kişi bile Mustafa Kemali eleştirse asla tahammülleri yok 
  • 5 Yıl Önce

olmasaydı yine olurduk,

Allah isterse herşey olur, olmasaydı olmazdık demek,yaratana şart koşmaktır...İslami açıdan yaratılışı bilmiyor demektir.bilmediği gibi araştırmadığıda ortaya çıkıyor......Atam FATİH S.M. izindeyiz......".GÖKTEN indiği sanılan......" nedir ? kimse yazamamış , siz önce buna cevap verin.Sormakta yasak mı? ...hiç bir yerde cevabı yok, neden kimse yazamıyor !
  • 5 Yıl Önce

MCB TS 61

Arap alfabesi bizim mi? Fes , Türk icadı mı? Hicri takvim Türk takvimi mi? Ezanı Arapça okumak Farz mı? Geçin bu işleri. Yobaz olandan başkasını kandıramazsınız.
  • 5 Yıl Önce

Yılmaz

Sayın Yavuz bey,yazınızın konusu ile ilgili Türkiye'de var olan bir tezatlık var aslında,şöyle ki : ALLAH'ın koyduğu şeriat kurallarına uymaya çalışan,muhafazakâr ve dindar kimlikli olarak tanınan,şahsiyetler veya topluma dahil olanlar,M.Kemâl hakkında değil eleştiri yapmak,söylediği bir gerçeği,düşüncelerini,görüşlerini,dini inancını,dinlere bakışını ve vesair konuları konuşması,gündeme taşıması veya yorumlaması hainlik,ihanet,M.Kemâl ve Cumhuriyet düşmanlığı olarak değerlendirilirken,muhafazakâr olmayan,şeriat kurallarına uymak mecburiyetinde olmadığını,İslam dinine uzak olduğunu söyleyebilenler dile getirdiği vakit,canhıraş savunanlar dut yemiş bülbül gibi oluyor,kafalar kuma gömülüyor,yorganlar kafaya çekiliyor.Misal,Aziz NESİN'in M.Kemâl - müslümanlar ifadesi,Latife hanımın mektupları,CHP İstanbul il başkanı'nın söylemi,Dersimi anlatırken M.Kemâl'i işaret edenin partide vekil olması,Bekaroğlu'nun Kefere Kemal ifadesi ve CHP'ye kabulü gibi söylemler nedense bir iki çatlak ses dışında hep yutkunuluyor,ehhm,kem küm oluyor.Sebebi bizden olanlar,bizim gibi düşünenler bu konuda hür'dür,diğerleri tek kelime edemez gibi bir yobazlık mı acaba ?
  • 5 Yıl Önce

turgut ertav

tamam,atatürk sevmeyen nesili hitap ediyorsunuz sayın yazar.peki,cb.erdoğan ın atatürk e benzeme arzularına ve ona karşı kıskanma duygusuna ne diyorsunuz?
  • 5 Yıl Önce

Zeynep

Y. Bahadıroğlunun yazısını eleştirenler yazıyı anlayamamışlar maalesef
  • 5 Yıl Önce

yasemen

bu kadar hazımsızlık , bu kadar önyargı ve bu kadar korku esas olan sistemi değiştirmek içim boşa harcanan zaman , al eline kalemi gelişine yaz ya tutarsa bu gün tek gerçek soru cumhuriyet ile yönetilmek hoşunuza gidiyor mu yoksa hala bir monarşi ile ile mi yönetilmek bunu bir açıklığa kavuşturup sonra fikir beyan edelim böylesi daha açık ve doğru olur
  • 5 Yıl Önce

mevhibe inal

Çifte standart örneği bir yazı. Bir taraf Atatürk'e vurdukça, öbür taraf İslam'a vuruyor. Veya tam tersi. Bu kafayla bir yere varılmaz. Her gurupta kaykılıp ahkam kesenler var. Önemli olan, Ahilikteki gibi kendi içindeki yanlışları tarafsızca görüp söyleyebilmek.
  • 5 Yıl Önce

Ögeday

kim ne derse desin ben önce Allah(CC); sonra, bu asrin en büyük siyasi ve askeri dehasi ulu Önder Gazi M. Kemal ATATÜRK diyorum... O, olmasaydi biz de olmayacaktik(mecazi).. Gösterdigi yolda cogalarak geliyoruz... Nurlar icinde yatsin, ruhu $ad olsun!... (amin)
  • 5 Yıl Önce

Tata Tonga

Latife hanımın hatıraları CHP nin mi kasasında? Yayınlansın! Ayasofya nın müzeliğinin iptal edilip tamamen cami olmadı da bir khk ya bakar...
  • 5 Yıl Önce

Kemalist Düşmanı Akpartili

Düşünün, bir "Osmanlıyı Koruma Kanunu" çıkarılsa ve bu kanuna istinaden Osmanlı'yı eleştiren tarihçi, yazar ve vatandaşlara hapis cezası verilse ne olurdu? Yer yerinden oynardı! Oysa 5816'dan ceza alan yerine oturuyor! Ceza almayan da "bana dokunmayan bin yıl yaşasın" mantığında! Dünyada başka örneği olmayan anti demokratik ve çağdışı bu yasayı bu Necip Millet daha kaç yıl taşıyacak? Bu yasa yüzünden AİHM'e milletin cebinden daha ne kadar tazminat ödenecek??
  • 5 Yıl Önce

ATATURKCU

ATATURKU ELESTIRMEK ADINA ASIL AMACINIZ ATATURKE SALDIRMAK.ATATURKE SALDIRMAK DEMEK CUMHURIYETE AYDINLIGA ONUN DEVRIMLERINE INKULAPLARINA SALDIRMAK DEMEK.LAFI EVIRIP CEVIRME YAVUZ BEY TARIKAT CEMAAT YOBAZLIK CEHALET ILE SAVASMISTIR ATATURK FEODAL YAPI ASI.RET TOPRAK AGALARINA KARSIDIR.ISTE BU SAYDIKLARIM ( ASIRET FEODAL YAPI DIN TUCCARLIGI CEHALET ) ORTADOGUDA ARAP COLLERINDE AFGA NISTAN KUZEY AFRIKADA BOLCA MEVCUTTUR.ATATURK BIZI BUNLARDAN KURTARMISTIR.
  • 5 Yıl Önce

Hatasiz kul olmaz

Atatürk ün hata yapmasini sorguladiginiz kadar taptiginiz Erdogan i da sorgulasaydiniz ya...Atatürk öleli 80 sene olmus... Ahan da önümüzde her gün hata yapan biri var. Eger samimi müslümansan buyur bir kac kelam da buna et...(Cocuklugum senin akinci hikaye kitaplarini okumakla gecti, ama bu kadar düsecegini tahmin edemezdim)
  • 5 Yıl Önce

Sinan

Maalesef Hocam bu konularda özgürleşme umutlarınıda iyice kaybettik...
  • 5 Yıl Önce

GERÇEK

İngilizler işgal ettikleri İstanbul'u tek kurşun atmadan iade ettiler. Ardından halifelik kaldırıldı, Ayasofya müzeye dönüştürüldü, ezan Türkçe oldu. Belli ki Bize hediye edilen İstanbul'un aslında bir bedeli vardı.
  • 5 Yıl Önce

H.Y.E

Bir kimseye hakaret etmek her dinde,her ahlakta ve hukukta yasaktir,vicdansizliktir.Ancak her insan da konumu ne olutsa olsun-peygamberler haric- elestirilebilir.Zaten elestirilemiyorsa o kisi ya peygamber ya da ilah mevkiine cikartilmis olur.Bizdeki kemalistlere gelince onlar gecmiste ve gunumuzde kim varsa hatta -hasa- peygamberleri,Allah'i bile- rahatlikla elestirebiliyorlar.M.Kemal'e sira geldi mi is degisiyor.En kucuk bir elestiriyi hakaret safina cekiyorlar basliyorlar kendileri hakarete.Bazan da mahkemelere kosuyorlar.Diyorum ki,Turkiye Devlet'i laiktir diyenlere "hayir" laiklik kilifi icinde "Kemalizm"dir.
  • 5 Yıl Önce

Gökten indiği sanılan......nedir?

" GÖKTEN İNDİĞİ SANILAN................" cümlesini biri anlatsın...kimse bilmiyor. Anlatmıyor......Yasak mı öğrenmek! Haydi yorum yazmaya sıraya giren tipler......şunu açıklayında öğrenelim...! Nette var videosu...
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23