• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Liderlerin etrafına etten duvar örüyorlar

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bir garip

Şu anki durum “Kim daha çok kurban topluyor, kim daha çok umreci buluyor, kim daha çok teberru yaparak idareciye para getirebiliyorsa en iyi ihvan o. En başarılı hoca veya idareci o.” Ölçü para… Ölçü madde… Ölçü şeriata uymasa bile büyüklerin(!) verdikleri emir ve talimatlara hiç ses çıkarmadan, yutkunmadan kabul etmektir. (Zaman zaman yaptığımız eleştiriler kesinlikle Hz. Üstazımız’ın yaptığı hizmetler, okuttuğu şer’i ilimlere, şu an bile yurtlarda okuyan günahsız minik kız ve erkek çocuklara karşı değildir. Eleştiri ve tenkitlerimiz bazı mahfillerin desteği ile teşkilatın başına oturtulan istisnalar hariç bu güzel hizmetleri mecrasından çıkartan, sünnetsizlik ve bidatlar peşinden koşarak holdingleşen idarecileredir.) O kadar doğru ki…. Listeler hepimizin ihlasınaa okudu , vebali onlara üstazımıza şikayet wdiyoruz
  • 1 Ay Önce

Ahmet Mercan

Çok sığ düşünceler. Herkesle görüşse işini yapamaz.
  • 2 Yıl Önce

Ahmet Hoca

Ali Bey, boş verin Suleymancıları! Bence siz daha önemli olan şu durumları bi yazın: İmam hatiplerde deizm artışı, domuz etinin kasaplarda satışını, zinanın serbest bırakılmasının vebali, din kitaplarında şianın 5.mezhep olmasını, kadın istihdamının arttırılması ile Türk ailesinin nasıl bozulduğunu, haremlik selamlık meselesinin yok edilmesini, halkın lüks tüketime teşvik edilmesi ile faiz günahının sıradanlaştırılmasını... falan anlatın.
  • 5 Yıl Önce

Yuuunuuuus

Elhak. Bencede yazmalı.

Hoca

Ah hocam . Demekki biz üstazimizi anliyamamisiniz. eyvah bizlere. Üstazimiz irtihal etti diye selahiyeti bittimi ? Onlar yüce allahimizin izniyle aramizta ve bu hak davanin basindalar Biiznillah. Slmlar ah hocam
  • 5 Yıl Önce

Kovulanlar

Siz nezih toplulugumuzdan uzaklastirildiniz diye feryat edin. Allah sizi de ıslah eyleyecek. Merak etmeyin. Bu topluluk nice kopuşlar gördü. Ama şimdi hiç birinin ismi cismi bile yok ama kurslar dimdik ayakta. Çatlayın patlayın Siz de bu topluluğa ait değilsiniz. Kirletin dilinizi daha fazla laf söyleyin ki ateşiniz bol olsun.
  • 5 Yıl Önce

siyonist düşmanı

bu süleymancılara çok dikkat etmek lazım top totoş fetoşun dahada fazlalıkları var kendi çocuğumu bunlardan kurtardım herkesede tavsiye ederim
  • 5 Yıl Önce

faiz ve dünyacılık belası

Acaba rumuzlu kardeş faiz meselesi ayette o şekilde geçmiyor ama daha feci şekilde geçiyor.Alahu telanın ve rasulunun harp açmış oduğu kimse...süleymancılar tabii ki direkt faize helal demezler.fakat kendilerine göre bazı yanlış fetvalardan dolayı türkiyede faiz alınabileğini söyleyenler varsa çok büyük günah çukuruna düşerler.ve maalesef siyasi tavırları yanlış yolda oldulkalrını gösteriyor.
  • 5 Yıl Önce

Rasim DUMAN

Hocam ellerinize sağlık, çok güzel olmuş, sonuna kadar da okudum. Günümüzde üst makamlarda vâzife yapanların, normal vatandaşlar ile görüşebilmelerinin zor olmasının en büyük sebebi, "zaman" meselesidir ; bunu da dikkate almak lâzımdır. Devletin işleri ile ilgilenen bir insanın, "benimle görüşmeye beş dakika zaman ayırmadı" denilerek, defterden silinmesi, insâfa sığmaz. Devlet işlerini yapmak, aynı zamanda "hepimizle ilgilenildiği" mânâsına da gelir; burada meseleye ferâset, insâf ve adâlet nazarı ile bakmak lâzımdır. Tabii, kibir ve enâniyet sebebi ile, etrâfına bu sur'ları çekenler, kasdım dışındadır; onların tavırları da, elbette ki tâsdik ve tâsvip edilemez. Selâm ve dua ile.
  • 5 Yıl Önce

Salih

Acaba rumuz mu kardeşim, nerede ne zaman kimden duyduğunu müşahhas olarak söylersen daha iyi olurdu, faiz NAS ile sabittir , HARAMDIR, nokta, müsait olduğunda kendi nefsinde sünneti seniyyeye hergün bir yenisi ni ekle bütün insanların uyduğunu göreceksiniz, inşaallah,S,A,V, Efendimiz (iz Nefseke Sümme İzzinâs) buyurmuştur,
  • 5 Yıl Önce

Ali Hoca

İlk olarak yazınızı okudum ve çok doğru tespitler olduğunu gördüm.Allah sizden razı olsun.Bir arkadaşım var, sözünü ettiğiniz camiaya mensup.Son zamanlarda görüştüğümde öncekilerden 180 derece farklı ifedelerle konuşuyor.Ben de bir anlam veremedim.Yazinizi okuyunca taşların yerine oturduğunu gördüm.Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın inşallah.
  • 5 Yıl Önce

Acaba

Faize helal diyen bir topluluk nasıl olurda sünnetin ihyası için çalıştı diyebiliyorsunuz. Cenab-ı Hak faiz için en hafifi annesiyle zina etmiş gibi günaha girer demiştir. Yazıktır Ümmeti muhammedi kandırmayın.
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23