• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu'nun Mimarlar Odası'ndan transfer ettiği daire başkanı Gürkan Akgün, Kanal İstanbul'a evet dedi!

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Mimarlar Odası'ndan transfer ederek İmar ve Şehircilik Daire Başkanı olarak görevlendirdiği Gürkan Akgün'ün, Kanal İstanbul projesine onay imzası verdiği ortaya çıktı.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nedim Kaya

birincisi Gürkan başkan mimarlar odasından değil, kendisi şehir plancısıdır ve şehir plancıları odası yönetiminde görev almıştır. ikincisi toplantılarda katılanlara dair tutanak tutulur. toplantıya katılmış olmak içeriği onaylamak değildir. üçüncüsü daha haber yapamayacak seviyedekiler ancak kendi seviyesindekilere göre haber yaparlar. bravo size.
  • 6 Yıl Önce

Yalandan ölmemenize şaşırıyorum bazen

Gürkan Akgün ün toplantıya katıldığını dair imza attığı boktan bir yoklama kağıdını eşek kadar adamlar utanmadan böyle sunuyorsunuz. Bari yalanı tam atacak kadar dersinize çalışsaydınız adam mimar değil ki mimarlar odasından olsun Yuh sizin kalıbınoza
  • 7 Yıl Önce

keskin

Dünyada zülmeden ve hiçbir halkın sevmediği istenmeyen millet israil.. Türkiyede chp ve zihniyetleri(laikler)
  • 7 Yıl Önce

Mülayim

Oraya o kadar parayı gömmeye gerek yok, Müteahhitler gelsin İstanbul boğazı gibi güzel olan Fırat nehrinin kenarlarına oraya harcanacak paranın çok daha azına şehir kursunlar, iyi de Rant elde ederler.
  • 7 Yıl Önce

nadim hatipoğlu

BU EVET DESE NE OLUR HAYIR DESE NE OLUR 
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23