• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Yemek ve su vermediler! Yunan askeri tüfekle dövdü'

Yunan hudut askerlerince darbedildikten sonra Türkiye'ye zorla gönderildiklerini öne süren düzensiz göçmenler tedavi edildi. Pakistan uyruklu Süleyman Biyen, "Bizi bir evde iki gün tuttular, yemek ve su vermediler. Sonra nehir kenarına getirdiler ve dövmeye başladılar. Asker beni tüfekle dövdü, vücudumun her tarafı morardı. Allah razı olsun Türkiye'den, tedavimi yaptırdı. Bize su ve yemek verdiler" dedi.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ismail

Bu birlesmismiletler nere bu göcmenlerin durumunu görmuyormu bunlara bir muediye yokmu serefsizler avrupa birligi para akitiyor bu barbarlara bir muediye yokmu.
  • 7 Yıl Önce

Egeli

Hıristiyanlar niye müslümana merhamet etsin ki.yuzyillardır süren haç hilal kavgası var.isin tuhafı müslümanlar akin akın hıristiyanların yanına sığınmaya çalışıyor.bazi ileri derece geri zekalılar.bati müslümanları sömürüyor o yüzden diyor.be kardeşim müslümanlar kendini sömürtmesin.biz nasıl sömürüluyoruz diye düşünsün.müslumanlarin müslümanlığı ne yazık ki parayı makamı bulana kadar.cemaatler tarikatlar ümmeti bölen yapılardır.hepsi din soslu mafyavari örgutlenmelerdir.şıhlar ve şıhlari parlatanlar mersedese biner müritler şıhın ulufe dağıtmasını bekler.fetoden gördük.diger tarikatların fetö örgütünden zerre farkı yok.sanirim müslümanlar aklını vicdanıyla kullanmadıkça kötüler kadar cesaretli olmadıkça Kıyamet e kadar sefalete itilip kapılmaya mahkum.sucu başkasında aramasınlar.kendilerinde.ya onurunla yasa onurunla öl.
  • 7 Yıl Önce

Kutluhan

Allah kafirlerden söküp almış merhameti vicdanı toplamış mehmetciğimize vermiş.allah bu dinsizlerin eline düşürmesin bi çare garibleri askerimize zeval vermesin
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23