• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mason kulübünün 'Atatürk koşusu' girişimi MEB'den döndü

Bursa Osmangazi ve Gemlik ilçe Milli Eğitim Müdürlükleri, Türkiye’deki Mason karargahları arasında yer alan Rotary Kulübü’nün 10 Kasım'da 'Mustafa Kemal' adına düzenleyeceği kros yarışmasını iptal etti. Kamuoyunda memnuniyet uyandıran karar Kemalistleri ise çılgına çevirdi.

21 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

dumanlı

Bu koşu rotari adıyla 13 yıldır yapılıyor ve bu seneye kadar milli eğitim müdürlüğü okulların katılımına izin vermiş. Bu senede sehven izin vermiş. Niye sehven bu seneye kadar koşunun adı rotari koşusu imiş böyle olduğu kabulüyle okullara izin verilmiş.Koşuda Atatürk adını gördüklerinde sehven izin verdiklerini anlamışlar.
  • 5 Yıl Önce

Fatih

Bu mason kulüplerin amacı koşu değil Atatürk düşmanları yıllardır Çocuklarınızın beyinlerini yıkayarak Ülkesini yıkan yakan gençlik yetiştiriyor, MEB bu konuda tüm okulları denetlemeli Özellikle bu masonlar öğretmenlerimizin arasında da bulunmaktadır, derim.
  • 5 Yıl Önce

İşsiz

Kemalist ideolojiyi övmüşsünüz. Zira ilk mason locası 1721 yılında, İstanbul’da Fransız masonlar tarafından kurulmuştur. Kapatan ise 1935 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmuştur. 1957 yılında Türkiye Hür ve Kabul Edilmiş Masonları Büyük Locası adı altında yeniden açıldılar. Yani menderes, celal bayar dönemi.
  • 5 Yıl Önce

mehmet çepni

M.kemal Kaptmış nekadar güldüm bukadar yalanı bu milletin yüzüne nasıl söylüyorsunuz ulan M.kemalin hocası Şemsi Efendi’nin gerçek ismi Şimon Zvi’dir, aynı zamanda Sabetayist’tir adam haham dı yahu o bir locayı kapattı evet amma onları yok etmek için değildi cumhuriyetin ilanından sonra üniversite ve okullarada yahudi hocalar hocalık yapar tarihimizide onlar kaleme alırlardı M.kemalin kendiside ateist idi halen daha bu millete bu yalanları konuşanlar utanmıyorlarmı bu ülkede yahudinin şapkası için bir milyondan fazla adam asıldı be rizeyi şapka takmıyor diye topa tutturanlar kimlerdi 
  • 5 Yıl Önce

Emine Altin

Bu kemalistlerin atalari hakkinda soyledikleri hersey yalan yalanlarina ilikonce kendilerini inandirmislar sonrada herkesi inandirmaya calisiyorlar
  • 5 Yıl Önce

Vahap Kalyoncu

Atatürkçülük adına birileri sahte ilah üretir ,din adına birileri mesih üretir.Çok akıllı olmak lazım.
  • 5 Yıl Önce

Ahmet

Masonların okullarımıza sızmasını tabi ki de istemeyiz. Ben bunu tersinden okumak istiyorum izninizle. Hem Osmanlı, hem de T.C. tarihin de masonlara tek dokunan adam Atatürktür. Atatürk, 10 Ekim 1935 tarihin de " masonların kökünün dışarıda olması, ülke yararı için çalışmadıkları " gerekçesi ile kapatılması emrini vermiştir. Bu yüzdendir ki masonlar Mustafa Kemali sevmezler. Bu yüzden, bu son yaptıkları oyun ile Atamızın adına bir spor etkinliğinin YAPILMAMASINI sağlamış oldular. İşte tam da burada, masonlar devre dışı bırakılarak, bu veya benzeri ( Atamıza yakışır ) etkinlikler düzenlenmelidir. Bizim sahip çıkmadığımız değerlerimize birileri sahiplenir. Herkese hayırlı cumalar.
  • 5 Yıl Önce

dumanlı

Atletizm federasyonu yarışma programında yer alan bir koşu.Milli eğitim önce izin vermiş,sonra verdiği izni iptal etmiş. Milli eğitime bu konuda baskı yapanlarmı oldu acaba.
  • 5 Yıl Önce

Allah'ın bir kulu

Zaten ne kadar dinsiz ateist varsa hepsi Mustafa Kemali alet ediyor. Birileri bu işlere son vermeli. Bir tane daha babayiğit bekliyoruz.
  • 5 Yıl Önce

Mahmut Kibar

Mason locaları ,rotary ve lions klüpleri kapatılmalıdır ! Bunlar fitne yuvasıdır. Ekini ve nesli yok etmeye çalışan yahudinin görünmeyen elidir bunlar !! Atatürk kapatmıştı !! Vefatından sonra İnönü tekrar açtı ve Türkiyede askeri darbeler başladı.Yerli üretimler durduruldu !! Ülke yönetimini ele geçirdiler.Fetö de mason yapılanmasından ibarettir.fetönün Kurucusu chp li mason kasım gülektir.Kasım gülek'in cenaze namazını fet.gülen kıldırdı.Cia ile bağlantısını o sağladı.bunların hepsi belgeli ispatlıdır.Devletimiz mason localarını derhal kapatmalıdır.Soros vakıfları ve yahudi medyası ülkemizde hala fitne tezgahlamaya çalışıyor.Tüsiad ve koç da bunların finansörüdür.
  • 5 Yıl Önce

Kara

Görecez bakalım. Gözümüz bakan selçukun üzerinde..
  • 5 Yıl Önce

Ovalı

Bu kulüplere fırsat verilmemeli, çünkü bunlar eğitime çomak sokmak istiyorlar.dikkat
  • 5 Yıl Önce

Alï

Bu kulüpler mankurtlar yetiştiriyor. Daha gizli fetostur bunlar. Bunlardan gelecek..
  • 5 Yıl Önce

Hasanali kose

Kemalistler sirkciler taptiginiz butunuzla ilacehennemezimera
  • 5 Yıl Önce

Mesut

ALPER ; şeyhlere (islama )alerjin var anlaşılan . İSLAMA alerjisi olanların canı cehenneme , babamda olsa,.
  • 5 Yıl Önce

Mesut

Laik kamalist tarikatının mensupları herzaman masonlarla ve haçlılarla ortak iş tutan , kuran islam düşmanlığını beraber yapan ayrı gibi gözüken ama aynı dinin mensubu insanlardır . Herkes şunu iyi bilsin müminler kardeştir kafirler tek millettir buna sebep tabiki islamı kuranı savunan insanlara sahip çıkmak müminin görevidir bu diğerlerine zulüm yapılacağı anlamına gelmez dek durana islam dokunmaz ...
  • 5 Yıl Önce

Rasim DUMAN

Milli Egitim Bakanligimiz bunyesinde arasira "hayat emareleri" gorulse de, genel olarak mefluc ( felc ) ve igdis ve ifsad edilmis durumdadir. Sayin Bakanimiz sagolsunlar, "marsi basmayan kamyon" gibiler ; arkadan itip te carptirmayinca, calismiyorlar...! Yanlis bir konu, once "dikkatli / suurlu / hassas / mummeyyiz ve faris" bir "veli"nin dikkatini ve tepkisini celb'edecek...sonra bu kiymetli vatandasimiz saga-sola yazacak cizecek...is medyaya aksedecek... Nihayet "ufunetin" kokusu ortaligi sarinca, Bakan beyimiz duruma vaziyet edecek...?!!! Etmeseydiniz sayin Bakanim, niye zahmet buyurdunuz..? Sizin yerinize "veliler" Bakiyorlar zaten. Siz Rotaryenler ile sohbet / muhabbetlerinize devam ediniz efendim. Ha, Lionslar'a da ayip olmasi, onlari da ihmal etmeyiniz efendim. Ana okullarindaki cocuklar da, sayenizde "Ataturkcu" yetisiyorlar... Dun Ataturk'un "sapkalari" tanitilmis cocuklara... Tarihe gectiniz sayin Ziya SELCUK Bakanim, hakkiniz odenmez !!!
  • 5 Yıl Önce

Alp

DÜŞMANLA MÜCADELE SADECE ASKERİ OLMAZ. HER YÖNÜYLE OLMALI Kİ BAŞARI GERÇEKLEŞSİN. DÜŞMAN HER YÖNDEN YAKLAŞIYOR. MADDİ, MANEVİ, SİYASİ HER YÖNÜYLE MÜCADELE ETMELİYİZ. BU KARARI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ.
  • 5 Yıl Önce

Alper

Rotary olmasına gerek yok herhangi bir milliyetçi kurum da düzenleseydi bu yarışmayı ona da engel olurdu bu meb. Ama herhangi bir tarikata bağlı dernek, şeyhinizin elini öpme yarışması düzenlese meb den hemen onay çıkar gitmeyeni hain terörist yahudi fetöcü olarak suçlar meslek hayatına son verirdi bu meb.
  • 5 Yıl Önce

Tata Tonga

Mustafa Kemal Atatürk mason örgütlerini kapatmıştı. Peki kim açtı bunları? Şeffaf olmayan bütün örgütlerin Hasan Sabbah' ın tarikatından farkı yoktur! Bu örgütler ya yüzde yüz şeffaf olmalıdır (ki bu durumda suç işler iseler suçları açığa çıkar ve kapatılır yani suç işleyemez duruma gelirler) ya da kayıtsız şartsız, sorgusuz sualsiz kapatılmalıdır.
  • 5 Yıl Önce

Mikiforov

Şu KADEM Cedaw ve istanbul Sözleşmesi ne zaman kaldırılacak
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23