• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nafaka mağdurları: Yaşamaktan bıktık

Arkadaşının kahvehanesinde çalışarak hayatını sürdüren ve yaşadıklarını Akit'e anlatan süresiz nafaka mağduru, "Yaşamaktan bıktım ve yoruldum. Artık mücadele edemiyorum. Mahkeme masrafı, bilmem ne masrafı uğraşıp duruyoruz." dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ÖMER

Bu Hükümet zamanında, nafaka mağdurları ortaya çıktı. Kadın kocasını aldatıyor. Kocası ispat etmek için adeta gözüyle gören 4-5 şahit. getirmesi gerekiyor. Bu zamanda millet beladan kaçıyor. Mesajlar özel hayatmış. Olabilirmiş. Fotoğrafları ve mesajları ele geçiren kocayı , karısı şikayet ediyor. Mahkeme diyor ki:" Oğlum bu özel hayat. Ne karışıyorsun, uyu yat" İnternette böyle haberler çok. Bir de nafakayı sevgilisiyle yesin. Avrupanın zihniyet ve kültürüne uygun bu kanunlar. Bizim örf ve adetlerimize uymayan kanunlarla niçin idare edilelim. 
  • 7 Yıl Önce

Milli Görüş Nafaka Mağdurları için Didiniyor

Milli Görüş Stratejisinde Güncelleme, Ahmet Davutoğlu ekibinden Selçuk Özdağ 25 Kasımda Kadın Partisi kuracaklarını açıklamıştır. Feminist Partisine karşı Milli Görüş Fatih Erbakanı destekleme kararı almıştır. Milli Görüş, Ahmet Davutoğlu'nu desteklemekten vaz geçmiştir. Ahmet Davutoğlu'nun ilkesiz partisini ve Saadet'i %0.1'e çekmeye karar vermiştir. Yeni güçlü 3 adaylı senaryosu: Fatih Erbakan, İmamoğlu ve Damat'tır. Milli Görüş, 1. Turda başkan seçilemeyeceğine karar vermiştir. 2. Turda başkan seçilecektir. Milli Görüşün hedefi Fatih Erbakanı 2. Tura sokmaktır. Oylar parçalanacağından Fatih Erbakanı 2. Tura sokmak imkansız değildir. Milli Görüş bunun çok zor olacağının bilincindedir. Ama unutulmaması gereken Hz. Muhammed'in yanlız olarak başladığı yolunda hiç ümitsizliğe kapılmamasıdır. Milli Görüş'ün oyu %25'dir. Önce bunu toplamak sonra tarikatlara yönelerek Fatih Erbakanı %30'a çıkarmaktır. Milli Görüş Fatih Erbakanı %35'lere çıkardığı an, ikinci tura bırakacaktır. Yılmak yok, ümitsizlik yok, ağlamak yok. Zafer mutlaka gelecektir. Bu yol çileli yol. Kaybetsek de gönüllerimiz huzur içerisinde olacaktır. AKP müttefikleri: MHP, BBP, Genç Parti (Cem Uzan). CHP müttefikleri: HDP, DSP, Babacan ve Saadet. İyi partinin yeri tesbit edilememiştir. Ancak Davutoğlu ile ittifak yapmaları öngörülmüştür. Milli Görüş Fatih'in oyunu, yeni stratejiler geliştirerek artırmaya çalışacaktır. Bu, Hakla batılın mücadelesidir. Hayırlı olsun.
  • 7 Yıl Önce

avare kasnak

eh başardık,,,yaşanan fecaatler ile yeni neslimize, evliliğin bela olduğunu öğrettik..şimdi, devlet ve milleti takdir etmek zamanı ... 20 imza ile 20 günde düzelecek işi, 20 yıldır düzeltememek, kolay iş değildir...vehameti anlamak ve anlatmaya, ne akıl yeter ne mantık ne siyaset. ahvalin tam adı, koşulsuz şartsız dibine kadar esaret...istifra etmemek ne mümkün
  • 7 Yıl Önce

Ke-mal

Avrupayı örnek alıyordunuz ne oldu ? Burda ömürboyu nafaka diye bir olay yok,ama nedense türkiyede var.şimdi biz avrupadan daha da mı ilerdeyiz
  • 7 Yıl Önce

Betül kabay

Bu zulum bitmedi bitirilemedi , adalet bakanlıgı 100 gunluk eylem planı içıne aldi kadem bu işe tas koyup sulandırdı ve bu zulumu kaldiracak kanun tasarisi gecen gune dek meclise sunulacak diye soylenip dururken son anda taslaktan cıkariĺdi bu iktidardakilerin ab ve icimizdeki feministlerin korkusundan bu işin üstesinden gelme cesareti olmadigini gosteriyor bu tarz yanlislarda halki iktidardan sogutuyor
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23