• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan’ı korku sardı! Başkan Erdoğan’ın sözleri sonrası açıklama yaptılar

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mültecilerle ilgili 'gerekirse kapıları açarız' sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İbrahim ak

Bence de tehdit edemez tehdit güçsüzlere göre bizim gücümüz var en azından kapıları açacak kadar
  • 7 Yıl Önce

Hüseyin Erdem

Ah Reis ah, şu yoldan çevirdiklerini bırak gitsinler bari. Gidene dur, kal denmez.
  • 7 Yıl Önce

Enes

Niye tuttuk gideni niye yakalıyoz bi anlasam adamlar avrupa delisi yol ver gitsin bi yanlış var bu işte
  • 7 Yıl Önce

ahmet

sozunuzde durun.ilk once daha fazla kaynak eksik olsun namertler... tehdit blof yok gercekleri takinda "icinizde hissedeceksiniz"
  • 7 Yıl Önce

Kocasolak

AB yi dize getirecek mültecileri bırakmamak bir SUÇTUR. pkk yı başımız bela olarak kullanan ab parçalanmadan bize rahat yok.
  • 7 Yıl Önce

hizipsavar

orda öyle beş para harcamadan keyif çatmak yok aç kapıyı başkan avrupa mülteci görsün. bundan sonra işler böyle önce para sonra iş.
  • 7 Yıl Önce

Cüneyt beyaz

Sizin haberlerinize göre yunanistanı yıllardır korku sarıyor, bbu korkuyla çoktan amerika kıtasına taşınmış olmaları lâzımdı ama ne hikmetse burnumuzun dibinde mangal yapıyorlar
  • 7 Yıl Önce

mert

Bir b.k olacagi yok. 10 yil sonra Turkiye'nin ucte biri Suriyeli olacak olacagi o. Her bir aile 5 cocuk yapiyor sinirda da bir dunya Suriyeli Afgan vs var.Erdogan oy verdik ama anasini aglattin ulkenin bu multecilere kapilari acarak. Hersey de halka gidelim diyordun, multeciler gibi insanlarin hayatlarini dogrudan etkileyecek bir konuda halka niye gitmedin?
  • 7 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23