• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İdlib'e giremeyen Esed rejimi ve Rusya, Türkiye'yi kullanma peşinde!

Kommersant gazetesi, çatışmasız bölge olmasına rağmen bomba yağmuruyla sivillerin katledildiği İdlib’in ancak Rusya ile Türkiye arasında bir anlaşmayla alınabileceğine iddia etti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

HeyetTahrirüşŞam DAEŞ

İsimleri farklı,hepsi ElKaide;HizbütTahrir,HeyetTahrirüşşam,DAEŞ,EbuHanzala...Hepsi aynı münafıklık peşinde,yalanlara Türkiye’yi karalamaya çalışıyorlar.Onlara göre Türkiye Suriye’de katliam yapıyormuş(!),DAEŞ savaşçılarıymış,terörit değilmiş(!) Türkiye’den başka Suriye’lileri düşünen yok!Suriyeliler de “biz sadece Türkiye’yi istiyoruz” diyorlar.Ümmet bizimle!Bizden çok Suriyeli MÜSLÜMANa sahip çıkan yok,hepsi kaçıp Türkiye’ye geliyor! DAEŞ,Rusya,Esed,ABD/YPG orada hep katliam yapıyorlar,bombalarla acımasızca sivilleri öldürüyorlar. Türkiye’nin operasyonlarında öncesiyle sonrası kıyaslaması yapılıyor.Türkiye girdikten sonra orası daha da şehre benziyor,ne harap olması?!Elhamdulillah,ellerinde zikirmatik,Kuran,dillerinde Allah,namazlı,abdestli Mehmetçiklerimiz var! Bütün İslam istismarcıları ve düşmanları da Türkiye’ye karşı!Türkiye’den çekiniyorlar!Neden?Bu yüzden?Biz müslümana yakışır davranıp ümmete sahip çıktığımız zaman 1 olup,Allah’ın izniyle karşımızda durabilecek kuvvet yok! Türkiye’nin hakikî müslümanlardan başka insan dostu var mı?Hepsi önümüzden,arkamızdan tezgah kuruyorlar!GÜÇLÜ TÜRKİYE VE GÜÇLÜ ÜMMETİN TEK YOLU İTTİHAD-I İSLAM!Laiklik İslam düşmanlığı olmadıkça buna engel değil!
  • 5 Yıl Önce

DAEŞ

Bu fetih(!) medyası EbuHanzala kod adlu Halis Bayancık’u savunmuş,o da DAEŞ.Güya tevhid diyor,Türkiye vatan kabul edilmez,Türkler münafık(!) diyor,”oy kullanmak şirktir”(!) :) diyor. Yalandan araya Türkiye’den bazı şeyleri haber yapmış siteleri o da kendilerini güya aklamak için,yüz tane Türkiye karalaması var!PKK da aynısı yapıyor! Hepsi terörist!
  • 5 Yıl Önce

Mehmet

Türkiye idlip te müslümanları maddî ve manevi olarak desteklemeli.Idlip müslümanların suriyedeki son kalesidir.Türkiye müslümanların kendilerini savunabilmeleri için her türlü askeri malzeme desteğini sağlamalıdır. Yoksa ALLAH bize bunun hesabını sorar. ALLAH müslüman kardeşlerimize zafer nasip etsin...
  • 5 Yıl Önce

şenay doğan

benim allahtan ne amerikayı ne de başkasını böcek gibi ezmesi yönünde bir talebim yoktur allahın izni ve yardımıyla da olmayacaktır benim başka hayallerim var yalnız şu kadarını bilin ki sırtını amerikaya dayayanlar hem amerikaya hem de aleyhine Amerika ile ittifak kurdukları güce birlikte yenilecektir kuvvetle muhtemel allaha tevekkülü öğrenmeden de bu denklemden çıkmayacaklardır yine de allah adına konuşmayayım bu benim görüşüm allaha emanet olun
  • 5 Yıl Önce

enes

Allah mümin kardeşlerimizin yardımcısı olsun
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23