• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hakaret içerikli tezahürat dahi cezalandırılacak! İşte 6222 sayılı Kanun'un ayrıntıları

Muhalefetin itirazlarına rağmen, 6222 Sayılı Kanun'a ilişkin teklifin yasalaşması ile futbolda şiddetin önlenmesi amaçlanıyor. Yasaya göre holigan tabir edilen kişilere ağır yaptırımlar uygulanacak. İşte, hakaret içerikli tezahüratlardan spor alanı olarak tarif edilen yerlerde taraftarların alkol bulundurması ya da kullanmasına kadar düzen bozan hemen her taraftarın cezalandırılacağı yasanın tüm detayları...

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Cüneyt beyaz

En büyük ceza " herşey çok güzel olacak " tezahüratına verilir kesin
  • 5 Yıl Önce

barış

kadın cinayetleri ve aile yapısı daha da bozulacak. erkeklerin stres attıjları rahatladıkları tek ortam statlardı, en kötü ihtimalle dışarda maç çıkışı kavga olurdu. şimdi stresini atamayan adam ailesine patlayacak. maça gidemeyen adam barda kahvede şurda burda maç izleyecek sonuç da belli. sanki maçlara zenginler gidiyor.
  • 5 Yıl Önce

Abdullah Murat

Kuran ahlaktır Ahlak Allaha isyan etmemektir Onun hoşnutluğuna ulaşmaya çalışmak gadap konularından sakınmaktır. Profesyonel futbol uzak durulması gereken çok çirkin iştir Kuranda Allahın hükmü ile hristiyan ve yahudileri dost edinen onlardan olur İslam Allah için dostluk Allah için düşmanlık yapma üzerine bina edilmiştir Düşman olman gerekeni takım arkadaşı olarak almanın neyle sonuçlanacağı açıktır. Kafir mümin ilişkisi Allah tarafından belirlenmiştir. Şeytan Allaha düşmandır kafirler ise şeytanın dostlarıdır Müslüman Allahın taraftarı olmak durumundadır Bu düşmanlık şiddet gerektiren bir düşmanlıktır Cihad yada savaş bu şeytanla mücadele için vardır İnkar edenlerle savaşmak emirdir. Onları hakem tayin ederek yada dostane takım arkadşı yaparak oyun oynamak mümkün değildir Bu çok ciddi bir iştir. ve Allah kumarı haram kılmış şeytanın pisliği olarak bildirmiştir Futbol ayrıca kumara altyapı olmaktadır O takımlar dinden çıkacak kadar büyük bir suç işlemektedirler Dinen. Bu çok çirkin olduğu halde halk bunu hayranlıkla seyretmektedir Yabancı ligde ise kardeşlerini katleden kafirlerle dostane bir oyun gerçekleştirilmektedir Bu bir kötülüktür ve kötülüğe duyarsızlık ise imansızlık ile eşdeğerdir. Bu müslüman tarafından sevilemez bir iştir ve bunun sonlanmasını istemek durumundadır
  • 5 Yıl Önce

ahmetbulut0003

yani ... söverseniz hemen hapis cezası böyle manşet yao akit
  • 5 Yıl Önce

Doğusu...

Ana-babaya hakâret ve iftirâ serbest..! Zinâ zâten öyle... Âile'ye ve okul'a atom bombası atılmış biz hâlâ ayak topu seyircilerini zapt u rapt altına almaya çalışıyoruz.!? Ne diyelim? Kolay gelsin.!?
  • 5 Yıl Önce

Ali BULUT

Ya bırakın bu işleri fener maçında sahaya giren polis arabası yakanlara, şike yapanlara ne ceza verdiniz? Maç katleden hakemlere ne ceza verdiniz? Silahım iyiki yanımda değildi diyen Rize başkanına ne ceza verdiniz? Fb bjk kupa maçındaki sahaya taş yagdiranlara organize ise benziyor denildi sonra ne oldu kupayı fenere verdiniz? cocukmu kandiriyorsunuz lan siz?Türkiyede ki Futbola 1 kuruş harcarmiyim salakmiyim ben?????
  • 5 Yıl Önce

ahmet

yasa ölü olmus uygulayamiyorsun devlet olarak daha komik olmayin... sigara icmek, siddet-hakaret-sovmek mevcut yasada da suc... yuz tanima ve kameralar mevcut...ama uygulama sifir... sakin ha milleti gulmekten itlaf edersiniz!
  • 5 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23